«Διοίκηση Τομέα Δωματίων Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων» του Νίκου Θεοχάρη

Πρώτη Δημοσίευση: 09/03/2017 12:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/03/2017 12:40
Στο πλαίσιο του 6ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας και με τη συνεργασία των οργανωτών του, οι εκδόσεις Προπομπός και το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» διοργανώνουν παράλληλη εκδήλωση/παρουσίαση του βιβλίου «Διοίκηση Τομέα Δωματίων Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων» και συζήτηση με το συγγραφέα του Νίκο Θεοχάρη.
Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο Elite City Resort την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου, από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.
Ο Νίκος Θεοχάρης είναι καθηγητής Τεχνικών Μαθημάτων στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου, με γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση και Λειτουργία Υποδοχής Ξενοδοχείων». Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων: α) «Front Office Management. Οργάνωση, Λειτουργία, Διεύθυνση», εκδόσεις Προπομπός, Α΄ έκδοση (2007), Β΄ έκδοση (2012), και β) «Διοίκηση Τομέα Δωματίων Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων», εκδόσεις Προπομπός, Α΄ έκδοση (2016), ενώ έχει δημοσιεύσει άρθρα τουριστικού περιεχομένου σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια με κριτές.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις