Δήμοι Μεσσηνίας :: Καλαμάτα

24/05/2017 - 20:20
Το δήμαρχο Καλαμάτας επισκέφθηκε, στο παλιό Δημαρχείο, αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, συνοδευόμενος από στέλεχος της Γενικής Γραμματείας. Το αντικείμενο της συζήτησης, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, ήταν η κατάσταση που επικρατεί στις αθλητικές υποδομές του Δήμου, ενώ σε αυτήν παρέστη ο πρόεδρος του Αθλητικού... Διαβάστε περισσότερα...
24/05/2017 - 19:00
Το να μην έχει ένας δρόμος κράσπεδα και άσφαλτο στην Καλαμάτα δε μας κάνει εντύπωση. Εντύπωση, όμως, πρέπει να κάνει, όταν αυτός οδηγεί σε Νηπιαγωγείο.
Έτσι, για ακόμα μια φορά πρέπει να αναφέρουμε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην οδό 9ου Συντάγματος Πεζικού, που φθάνει στο 6ο Νηπιαγωγείο Καλαμάτας.
Το ζήτημα είναι ότι ο Δήμος είχε... Διαβάστε περισσότερα...
24/05/2017 - 18:02
Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθεί αύριο Πέμπτη, 25 Μαΐου, από τις 8.30 το πρωί έως τις 12.30 μετά το μεσημέρι, στα δ.δ. Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Πηγών, Λαδά, Καρβελίου, Ελαιοχωρίου, Αράχωβας, Δενδρών, Πηγαδίων, Σέλιτσας, Αγριωμάτων και Βέργας, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ.
23/05/2017 - 19:47
Μια «περιποίηση» τη θέλει η οδός Αγίου Γεωργίου, καθώς έχουν δημιουργηθεί λακκούβες που σε κάνουν να χοροπηδάς μέσα στο αυτοκίνητο. Βέβαια, δεν είναι ο μόνος δρόμος της Καλαμάτας με προβλήματα από λακκούβες. Δόξα τω Θεώ, κάτι οι κακοτεχνίες, κάτι οι βροχές, αμέτρητες έχουν γίνει…
Β.Β.
23/05/2017 - 08:52
Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Ηλίας Γυφτέας, δημοτικός σύμβουλος, γνωστοποιεί εκ μέρους της Παιδικής Εξοχής – Κατασκήνωσης Αγίας Μαρίνας ότι στη θέση Σουμπρόλακκα Ταϋγέτου θα λειτουργήσει και φέτος, με ευθύνη και μέριμνα του Δήμου Καλαμάτας, η εν λόγω Παιδική Εξοχή, αρμοδιότητας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής... Διαβάστε περισσότερα...
23/05/2017 - 08:29
Ο Δήμος Καλαμάτας ανακοινώνει ότι τα κριτήρια και η περίοδος υποβολής αιτήσεων εγγραφών – επανεγγραφών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Καλαμάτας για το σχολικό έτος 2017 – 2018, όπως ψηφίσθηκαν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ορίζονται ως εξής:
1. Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων εγγραφών – επανεγγραφών στους παιδικούς Σταθμούς... Διαβάστε περισσότερα...
22/05/2017 - 09:20
Στην οδό Αριστοδήμου, ακριβώς απέναντι από το νεοκλασικό κτήριο όπου στεγάζονται τα Γενικά Αρχεία του Κράτους, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, μεταξύ οδοστρώματος και πεζοδρομίου οι νεροφαγιές έχουν καταστρέψει το οδόστρωμα δημιουργώντας ένα άκρως επικίνδυνο «ρυάκι».
Αν γι’ αυτό ευθύνονται οι απανωτές στρώσεις πίσσας ή όχι δεν είναι δικό μας θέμα να... Διαβάστε περισσότερα...
20/05/2017 - 18:28
Βρέθηκε λύση στο ζήτημα της στάσης που δεν υπάρχει στην είσοδο του αεροδρομίου, όπως μας ενημέρωσε η Παναγιώτα Ντίντα. Ειδικότερα, εντός της επόμενης εβδομάδας θα τοποθετηθεί στο σημείο στάση, κάτι που έλειπε και έκανε τους τουρίστες να περιμένουν στον ήλιο ή τη βροχή.
Π.Μπ.
20/05/2017 - 10:45
Τα… μπουρίνια τους είχαν ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας με τη στάση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για το στρατόπεδο Καλαμάτας και τα όσα είπε περί ρουσφετιών του μητροπολίτη.

Μάλιστα, ο ανεξάρτητος αλλά «γαλάζιος» δημοτικός σύμβουλος, Χάρης Βγενής, ζήτησε... Διαβάστε περισσότερα...
20/05/2017 - 10:40
Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκαν χθες στελέχη της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και συναντήθηκαν με το δήμαρχο. Παναγιώτη Νίκα. Η συζήτηση, διάρκειας μιας ώρας, με τα στελέχη της πρεσβείας, από το Πολιτικό και το Οικονομικό Τμήμα, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, επικεντρώθηκε στην προοπτική της Καλαμάτας και την αναπτυξιακή της πορεία... Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδες