Πενήντα μία προσαγωγές και τέσσερις συλλήψεις στη Μεσσηνία!


 

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας πραγματοποιήθηκε χθες, από το πρωί έως το μεσημέρι, ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Μεσσηνίας, η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, με τη συμμετοχή αστυνομικών από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα δύο άτομα και εκατόν δώδεκα οχήματα, ενώ προσήχθησαν συνολικά πενήντα ένα άτομα και συνελήφθησαν τέσσερα.

 

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:
Ένας Έλληνας για ναρκωτικά, ένας (1) τσιγγάνος για ναρκωτικά και για παράνομη κατοχή όπλου και δύο (2) αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα.
Επιπρόσθετα, από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφερείας Καλαμάτας σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για κλοπή ρεύματος, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ΡΟΜΑ, για παράνομη κατοχή κυνηγετικής καραμπίνας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα (4) ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα ηρωίνης, μία (1) κυνηγετική καραμπίνα, ένα (1) στιλέτο, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και πέντε (5) κινητά τηλέφωνα, ενώ βεβαιώθηκαν τριάντα δύο (32) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και επτά (7) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.