Yπάλληλος υπουργείου συνελήφθη να μεταφέρει κάνναβη με κρατικό όχημα


 

Την έκθεση καλής εκτέλεσης έργου που έχει γίνει στο Ακρογιάλι για την αντιδιαβρωτική προστασία της ακτής αρνούνται να υπογράψουν οι δύο υπεύθυνοι υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Άλλο ένα δείγμα πως το έργο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, και προφανώς θα χρειασθεί χρόνος για να ξεπεραστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Θάρρους», οι δύο υπεύθυνοι τεχνικοί για το έργο δεν υπογράφουν την καλή εκτέλεση, επειδή έχουν διαπιστώσει ρωγμές στους βράχους που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή των προβόλων. Εκφράζουν, δε, έντονες ανησυχίες για την ανθεκτικότητα του έργου στο άμεσο μέλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας τα αποτελέσματα των ελέγχων που έκανε το ΙΓΜΕ για την ποιότητα των υλικών, παρά το γεγονός ότι αυτά της έχουν σταλεί από την προηγούμενη Παρασκευή. Επίσης, αν και ο αντιπεριφερειάρχης Παν. Αλευράς ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα αυτά θα αξιολογηθούν από το διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών και τη μελετήτρια του έργου, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχουν κοινοποιηθεί ακόμα σε αυτή.

Παράλληλα, όπως έχει αποκαλύψει το «Θάρρος», ο υπεργολάβος απομάκρυνε τα μηχανήματά του από το έργο, ενώ και οι εργάτες έχουν φύγει, ξενοικιάζοντας τα σπίτια που είχαν νοικιάσει.

Β.Β.