Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ευχαριστεί τους Μεσσήνιους για τη συνεργασία τους

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ευχαριστεί τους Μεσσήνιους για τη συνεργασία τους

Ευχαριστίες απευθύνει με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας τόσο προς τους πολίτες για τη συνεργασία τους όλο το διάστημα των απαγορεύσεων για την πρόληψη του κορωνοϊού όσο και προς φορείς και πολίτες για τις προσφορές τους στους αστυνομικούς της Μεσσηνίας.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η Ένωση, αισθάνεται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους αυτούς οι οποίοι κατά τη διάρκεια της πανδημίας στη χώρα μας στάθηκαν δίπλα στο αστυνομικό προσωπικό, είτε κάνοντας χορηγίες υγειονομικού υλικού είτε προσφέροντάς το αφιλοκερδώς.

Προσφορές

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ευχαριστεί ιδιαίτερα τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για την άριστη συνεργασία και ανταπόκρισή τους στις οδηγίες και τα μέτρα που δόθηκαν από την Πολιτεία  για τη μη μετάδοση και εξάπλωση του κορωνοϊού (covid -19) στην κοινότητα.

Σε ό,τι αφορά τα είδη που προσφέρθηκαν, η Ένωση ευχαριστεί:

-Τον Όμιλο ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ και το γενικό διευθυντή Δημήτριο Ανδριανόπουλο, τόσο για τη χορηγία ποσότητας αντισηπτικού υγρού όσο και για την εξασφάλιση προς διάθεση υγειονομικού υλικού

-Την εταιρεία ΡΧ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝ.Ε.Π.Ε και τον Χαράλαμπο Ρουμπέα για τη χορηγία μεγάλης ποσότητας γαντιών

-Τη βιοτεχνία ενδυμάτων ΜΑΝΟΥΣΟΥ για την κατασκευή και διάθεση μεγάλης ποσότητας μασκών πολλαπλών χρήσεων, αφιλοκερδώς

-Την εταιρεία AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε και τον Παναγιώτη Ηλιόπουλο για τη χορηγία μεγάλης ποσότητας αντισηπτικού υγρού

-Τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΦΑΡΑΙ Γιαννιτσανίκων και την Αικατερίνη Γιαννακοπούλου για τη χορήγηση υγειονομικού υλικού μεγάλης αξίας μέσω του ομίλου ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ.

-Τις Δημοτικές Αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας τόσο για την απολύμανση των αστυνομικών καταστημάτων όσο και για τη χορήγηση υγειονομικού υλικού στο προσωπικό τους

-Όλους αυτούς που είτε ενδιαφέρθηκαν να καλύψουν τις ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού της Μεσσηνίας σε υγειονομικό υλικό είτε απέστειλαν υλικά, θέλοντας όμως να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

-Τον αρχιφύλακα και μέλος της Ένωσης,  Νικήτα Σουλιμά, για το έμπρακτο ενδιαφέρον του ως προς την ανεύρεση υγειονομικού υλικού.

Της Βίκυς Βετουλάκη