Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: «Περάσαμε τα πρώτα crash test με επιτυχία»

Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: «Περάσαμε τα πρώτα crash test με επιτυχία»

«Περάσαμε τα πρώτα crash test στη Μεσσηνία με επιτυχία!» αναφέρει για την Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας ο πρόεδρος Δημήτριος Καραλής.

Όπως σημειώνεται σχετικά: «Περάσαμε τα πρώτα crash test στη Μεσσηνία με επιτυχία! Οι ικανοποιητικές πληρότητες που σημειώθηκαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε όσα από τα ξενοδοχεία ήταν ανοιχτά, ανοίγουν κάποιες “χαραμάδες” αισιοδοξίας για το μέλλον, παρά τη δικαιολογημένη επιφυλακτικότητα για τις εξελίξεις του επόμενου διαστήματος.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με περισσότερη σαφήνεια τόσο ως προς τις συνθήκες λειτουργίας των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και του ευρύτερου τουριστικού κλάδου όσο και ως προς τις αγορές του εξωτερικού που αναμένουμε να ανοίξουν με τις αεροπορικές συνδέσεις, θα μπορέσουμε να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Αναμένουμε από την Πολιτεία να εκτιμήσει ότι ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα να τραβήξουμε εμείς το κάρο επανεκκίνησης της οικονομίας και να ανταποδώσει με ουσιαστική στήριξη προς τις επιχειρήσεις μας.

Επίσης παραμένουμε στην πρόσκλησή μας προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου για έμπρακτη συμμετοχή στην προσπάθεια των επιχειρήσεων του τουρισμού για ανάληψη πρωτοβουλιών στήριξης του κλάδου μας, ώστε να διεκδικήσουμε το μερίδιο της αγοράς που θα μας επιτρέψει να έχουμε βιώσιμη πορεία στο μέλλον».