Εμπορικοί Σύλλογοι Τριφυλίας: Υποβιβάζεται η περιοχή μας από το κράτος


Πρώτη Δημοσίευση: 10/01/2019 20:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/01/2019 20:03
Επιστολή μέσω της οποίας εκφράζουν τη θλίψη τους για την υποβάθμιση της περιοχής απέστειλαν προς τα ΜΜΕ οι Εμπορικοί Σύλλογοι Τριφυλίας.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
«Με μεγάλη μας θλίψη διαπιστώνουμε ότι η Τριφυλία στο σύνολό της υποβιβάζεται. Έτσι, μετά την αποχώρηση των εφοριών και από τρεις μεγάλες πόλεις του Δήμου, την υποβίβαση του Ταχυδρομείου Φιλιατρών, το κλείσιμο του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, όπως και του ΙΚΑ Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, πλέον ήρθε και η σειρά των τραπεζών, αρχικά με την υποβάθμιση του τραπεζικού καταστήματος των Φιλιατρών και εν συνεχεία το οριστικό κλείσιμό του.
Εμείς, οι κάτοικοι της Τριφυλίας, που καθημερινά αγωνιζόμαστε να επιβιώσουμε στις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα μας, βιώνουμε για άλλη μια φορά την απαξίωση και την κατά εξακολούθηση ερημοποίησή της. Βλέπουμε πολιτικούς άρχοντες, υποψηφίους και μη, σε όλη την πυραμίδα της δημόσιας διοίκησης, να μας εμπαίζουν, λαϊκίζοντας, κάνοντας εκ των υστέρων βαρύγδουπες δηλώσεις άνευ ουσιαστικού νοήματος, δίχως να προτείνουν λύσεις στην αντιμετώπιση των ουσιωδών προβλημάτων που απασχολούν τον τόπο μας. Πρέπει όλοι τους να γνωρίζουν, όμως, ότι δε θα ανεχτούμε πλέον την κοροϊδία, όπως και δε θα δεχτούμε να μην έχουμε τα αυτονόητα και αυτά που δικαιούμαστε ώστε να παραμείνουν οι πόλεις μας ζωντανές.
Καλούμε τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να επαναπροσδιορίσει τη στάση της, όσον αφορά στο τραπεζικό κατάστημα Φιλιατρών, ειδάλλως οι κάτοικοι της Τριφυλίας με μπροστάρηδες τους Εμπορικούς Συλλόγους θα αναγκαστούμε να επαναπροσδιορίσουμε τη δίκια μας στάση απέναντι στην τράπεζα, παγώνοντας τις συναλλαγές μας, αποσύροντας τις καταθέσεις μας και επιστρέφοντας τα POS, όχι μόνο στην πόλη των Φιλιατρών, αλλά στο σύνολο του Δήμου Τριφυλίας. Επίσης, θέλουμε στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε στη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας ότι με τα χρήματα του ελληνικού λαού έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί οι λανθασμένες τους επιλογές.
Συμπολίτες μας, κάτοικοι της Τριφυλίας, με εμπροσθοφυλακή τους Εμπορικούς μας Συλλόγους ήρθε η ώρα να είμαστε ενωμένοι και να δράσουμε συνολικά και αποφασιστικά απέναντι σε οποιοδήποτε και οτιδήποτε προσπαθεί να υποβαθμίσει το βιοτικό μας επίπεδο. Ο δικός μας σκοπός ήταν, είναι και θα είναι η πρόοδος του τόπου μας και η ευημερία  των πολιτών της Τριφυλίας, μιας άλλης Τριφυλίας που ονειρευόμαστε!

Με τιμή,
Ο πρόεδρος  του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας
Δημήτρης Τερζής
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών
Διονύσιος  Παπαγεωργίου
Η Πρόεδρος  του Εμπορικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Γαργαλιάνων
Κωνσταντίνα Γλιάτα».
Φωτογραφία: 
Ετικέτες Στηλών: Προσθήκη νέου σχολίου