Η Νέα Δημοκρατία σε χρειάζεται. Διαμόρφωσέ την!


Πρώτη Δημοσίευση: 03/05/2018 20:07 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/05/2018 20:07
Οι επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές είναι πολύ κρίσιμες. Και είναι πολύ κρίσιμες, γιατί το διακύβευμα αυτών είναι ο πολιτικός εκσυγχρονισμός του κόμματος. Για να αλλάξουμε την Ελλάδα πρέπει πρώτα να αλλάξουμε το κόμμα μας. Δεν πρόκειται απλά για μια διαδικασία όπου πρέπει να επιλέξουμε κάποιους μόνο και μόνο στο πλαίσιο της ανανέωσης. Πρέπει να επιμείνουμε στα κριτήρια της ικανότητας και της αξιοκρατίας.
Ο κάθε ένας που θα συμμετάσχει στις εκλογές της 13ης Μαΐου γίνεται διαμορφωτής της επόμενης μέρας για τη Νέα Δημοκρατία. Για το λόγο αυτό θα πρέπει η συμμετοχή να είναι καθολική και μαζική. Όλοι μας θα πρέπει να σταθούμε στο πλευρό του προέδρου μας και αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στελεχώνοντας το οργανόγραμμα διοίκησης του κόμματος με τους αξιότερους και τους καταλληλότερους.
Για να συμμετάσχει κάποιος στις εσωκομματικές εκλογές θα πρέπει να έχει ενεργή την κάρτα μέλους του ή να φροντίσει να την ενεργοποιήσει ηλεκτρονικά έως 4/5/2018 μέσω του ιστοσελίδας της Νέας Δημοκρατίας https://members.nd.gr/.
Για οποιοδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 210 9444222.
Η Ελλάδα σε έχει ανάγκη.
Η Νέα Δημοκρατία σε χρειάζεται.
Διαμόρφωσέ την!
 
Του PhD, MSc Παναγιώτη Ευαγγ. Τζαβάρα
Υποψήφιου διδάκτορος Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, υποψήφιου ποέδρου ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Ν.Δ.
Φωτογραφία: 
Ετικέτες Στηλών: Προσθήκη νέου σχολίου