Σωτήρης Γιαννόπουλος: «Περιπετειώδης αλλά κι όμορφη η αυτοδιοικητική πορεία 29 ετών»


Πρώτη Δημοσίευση: 27/08/2019 19:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 27/08/2019 19:05
«Περιπετειώδης αλλά κι όμορφη η αυτοδιοικητική πορεία 29 ετών», αναφέρει ο τ. Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας και σύμβουλος της Δ.Κ. Κυπαρισσίας, Σωτήρης Γιαννόπουλος, για την προσωπική του διαδρομή στην αυτοδιοίκηση η οποία ολοκληρώνεται με τη λήξη της δημοτικής περιόδου 2014-2019, καθώς ο ίδιος επέλεξε να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου. Σε γραπτή δήλωση του κ. Γιαννόπουλου αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Τις επόμενες μέρες ολοκληρώνεται η δημοτική περίοδος 2014-2019 και μαζί με αυτή ολοκληρώνεται η προσωπική αυτοδιοικητική μου πορεία συμπληρώνοντας είκοσι εννέα (29) χρόνια, καθώς συνειδητά αποφάσισα να μην είμαι υποψήφιος στις διεξαχθείσες εκλογές του Μαΐου….
 Μια πορεία ζωής, με ευχάριστα και δυσάρεστα, με ενθουσιασμό κι απογοητεύσεις, μα πάνω απ’ όλα με τη χαρά και την ευχαρίστηση της προσφοράς. Γνωρίζετε πως ποτέ δε συμβιβάστηκα, δεν κρύφτηκα, δε λιποψύχησα…
Δεν έπαψα ποτέ, ακόμη και σε δύσκολες στιγμές της ζωής μου, να νοιάζομαι για την Κυπαρισσία, να μάχομαι για την πρόοδο, την προκοπή και την ευημερία των συμπατριωτών μου…
Επιτρέψτε μου, κλείνοντας, να ευχαριστήσω το “Νέστορα της Αυτοδιοίκησης”, δήμαρχο Ηλία Π. Τσίγγανο, δίπλα στον οποίο υπηρέτησα την πόλη και τους συμπατριώτες μου και από τον οποίο διδάχτηκα αρχές διοίκησης και αξίες ζωής, όπως επίσης το Θανάση Πετρόπουλο που ενώσαμε δυνάμεις από το 2006, του οποίου ωστόσο τις υπηρεσίες στη διοίκηση και την προσφορά στερήθηκε η πόλη εξαιτίας κομματικών συσχετισμών και του απίθανου 42%. Αλλά και όσους συνεργαστήκαμε στο δήμο Τριφυλίας και τη Δ.Κ. Κυπαρισσίας. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους μου αιρετούς και βεβαίως τους συνεργάτες μου υπαλλήλους, οι οποίοι έδιναν και δίνουν καθημερινό αγώνα, υπό αντίξοες πολλές φορές συνθήκες και, όσο κι αν δε φαίνεται ή δε γίνεται αντιληπτό, χωρίς αυτούς δήμος, ως ζωντανός οργανισμός, δε θα υπήρχε και δε μπορεί ποτέ και πουθενά να υπάρχει.
Ευχαριστώ βεβαίως την οικογένειά μου, η οποία σε όλες τις μάχες που έδωσα και σε όλη αυτή την πορεία είναι δίπλα μου! Εύχομαι ειλικρινά η νέα δημοτική Αρχή Τριφυλίας, που το Σάββατο ορκίστηκε και τις επόμενες μέρες αναλαμβάνει καθήκοντα, ο δήμαρχος και όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και το συμβούλιο Κοινότητας Κυπαρισσίας, να πορευτούν με σύνεση, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, με ανυπόκριτη σύνθεση και ανιδιοτελή συνεργασία για το καλό του τόπου μας και την ευημερία των συμπατριωτών μας».
Φωτογραφία: 
Ετικέτες Στηλών: Προσθήκη νέου σχολίου