Ο ευνουχισμός των εν στύσει Ευρω-πέων


Πρώτη Δημοσίευση: 20/08/2017 08:52 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/08/2017 08:52
Πριν περίπου δύο χρόνια  χρόνια  στις 6 Οκτωβρίου του 2015 από αυτήν εδώ τη στήλη έγραφα: Πάνω από 3.400, από τους 170.000 πρόσφυγες, που διέσχισαν τη Μεσόγειο το 2014 έχασαν τη ζωή τους, ενώ περισσότεροι από 2.000 άφησαν την τελευταία τους πνοή μέχρι στιγμής, το 2015, στην ίδια θάλασσα, ανακοίνωσε στη Γενεύη ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΙΟΜ).
Εφέτος το σύνολο των προσφύγων που θα επιχειρήσουν να διέλθουν τη Μεσόγειο από βόρεια Αφρική και Ασία ίσως αγγίξει τις 500.000, με τον αριθμό των νεκρών να εκτιμάται πως μπορεί να φθάσει και τις 10.000, τώρα που ο καιρός θα αγριέψει. Τα τελευταία τέσσερα πτώματα προσφύγων, εν Ελλάδι, μεταξύ των οποίων ενός βρέφους και ενός μικρού παιδιού, εντοπίστηκαν χθες και προχθές στις παραθαλάσσιες περιοχές της Κω...
Η Ευρώπη των λαών και της αλληλεγγύης είναι παρούσα με “εμφατικό” τρόπο. Το απέδειξαν «οι χιλιάδες άνθρωποι που διαδήλωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά των προσφύγων σε πολλές πόλεις της Σαξονίας στη Γερμανία, ενώ υπήρξαν και πυρπολήσεις κέντρων υποδοχής στη Θουριγγία», αναφέρουν τηλεγραφήματα των ειδησεογραφικών πρακτορείων…
Ευρω-πέη εν στύσει -εκ του ασφαλούς με τακτοποιημένες τις ζωούλες τους-που απειλούν να κακοποιήσουν μέχρι θανάτου όσους τυχερούς-άτυχους πέρασαν τη Μεσόγειο για να ζήσουν μακριά από τους πολέμους που έστησαν στις χώρες τους οι ίδιοι και οι Αμερικανοί, είτε για γεωπολιτικούς (Συρία) είτε για λόγους αφαίμαξης του πλούτου τους (βόρεια Αφρική).
Το σίγουρο είναι πως τα κύματα των προσφύγων θα γίνουν τόσα όσα αυτά της μαύρης θάλασσας που χάνουν τις ζωές τους, αν δεν πάψουν να υπάρχουν τα αίτια που προκαλούν τους πολέμους και τους εξαναγκάζουν να εγκαταλείπουν μαζικά τις χώρες τους για να αποφύγουν τον όλεθρο.
Το πρόβλημα λαμβάνει γεωμετρική διάσταση, δημιουργώντας ταυτόχρονα έναν πρωτόγνωρο αντιευρωπαϊσμό, τόσο στους ίδιους τους πρόσφυγες όσο και στους ομοεθνείς τους που παρακολουθούν από τους τηλεοπτικούς δέκτες τα ξεβρασμένα πτώματα στις ακτές της Μεσογείου.
Η δαιμόνισσα Αμερική απέκτησε αδελφή, την Ευρώπη, στα μάτια των ισλαμιστών και δη των τζιχαντιστών, που θα τη μακελέψουν σύντομα στην έδρα της, όπως και να έχει. Πραγματική λύση δεν αποτελεί η ανάσχεση του κύματος των προσφύγων ή η τακτοποίησή τους σε χώρους υποδοχής, αλλά η ριζική εξάλειψη των λόγων της φυγής τους και η αποκατάσταση της ομαλότητας στη χώρα τους, πράγμα που φαντάζει ανέφικτο. Γι’ αυτό οι εν στύσει Ευρω-πέη θα ευνουχιστούν με τον πιο άγριο τρόπο...
Υ.Γ. Από τότε οχήματα   πέφτουν πάνω σε αθώους ευρωπαίους  πολίτες. Ο απολογισμός:  τη 14η Ιουλίου του 2016 στη Νίκαια της Γαλλίας, τη 19η Δεκεμβρίου του 2016 στο Βερολίνο, την 22α Μαρτίου του 2017 στο Λονδίνο στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ και πάλι την 3η Ιουνίου 2017 στη συνοικία Μπόροου Μάρκετ, την 7η Απριλίου του 2017 στη Στοκχόλμη.
Την περασμένη Πέμπτη στη Βαρκελώνη με 14 νεκρούς και 100 τραυματίες. Λίγες ώρες μετά ακολούθησε  δεύτερη επίθεση στο θέρετρο Καμπρίλς της Καταλονίας με θύμα  μία γυναίκα.
Χθες, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον οκτώ  τραυματίστηκαν  από   επίθεση με μαχαίρι   στην πόλη Τούρκου της Φινλανδίας. Μέσα σ’  ένα μόνο χρόνο είχαμε  130  νεκρούς και 622 τραυματίες… Πραγματικός πόλεμος. Και ο κύκλος του αίματος θα συνεχιστεί στο διηνεκές…

Του Δημήτρη Γιατράκου 
Φωτογραφία: 
Ετικέτες Στηλών: 


Προσθήκη νέου σχολίου