Εμείς και οι άλλοι…


Πρώτη Δημοσίευση: 13/04/2013 22:08 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/04/2013 22:08
 
-Μία από τις υποχρεώσεις μιας εφημερίδας είναι να επισημαίνει τα όποια κακώς κείμενα υποπίπτουν στην αντίληψη των δημοσιογράφων της.


-Σ’ αυτό το μήκος κύματος κινήθηκε το ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στο «Θ», την Πέμπτη, για τις απαράδεκτες εικόνες- από άποψη καθαριότητας- που παρουσίαζε το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.


-Την επόμενη μέρα, όπως μας διαβεβαίωσαν, ο χώρος καθαρίστηκε. Όπερ σημαίνει ότι είχε νόημα που έγινε το ρεπορτάζ, αν και θα προτιμούσαμε να μη φθάσουν ως εκεί τα πράγματα και να επισημαίνεται το όποιο πρόβλημα ευθύς ως εμφανίζεται.


-Δεν μπορεί να είναι τυχαίο γεγονός η πολύ συχνή σύγκρουση οχημάτων στη διασταύρωση των οδών Μακεδονίας και Θεμιστοκλέους.


-Στο χθεσινό ρεπορτάζ του «Θ» για το θέμα αυτό, περίοικοι έκαναν τις επισημάνσεις τους. Για τη λύση, όμως, του προβλήματος το λόγο έχουν οι αρμόδιοι.


-Ο ρόλος ο δικός μας σταματά στην ανάδειξη των προβλημάτων, των οποίων η επίλυση είναι έργο αποκλειστικά των εκάστοτε αρμοδίων.


-Το καλοκαίρι κοντοζυγώνει και μαζί με τις ζέστες ο κίνδυνος πυρκαγιών.


-Κατά τη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας αναδείχθηκε ένα σοβαρό πρόβλημα των πυροσβεστικών οχημάτων, τα οποία έχουν μείνει χωρίς ελαστικά.


-Έτσι, ζητούνται χορηγίες από όποιες επιχειρήσεις μπορούν να βοηθήσουν.


-Στην αντίθετη περίπτωση, ας μη σκεπτόμαστε, διότι στη μάχη χωρίς όπλα δεν μπαίνεις…


-Το Σάββατο 20 Απριλίου, στις 6.00 το απόγευμα – όπως γράψαμε χθες –θα μιλήσει στη Μεσσήνη η βυζαντινολόγος Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ, με θέμα «Αρχαία Ελλάδα και σύγχρονη κρίση».


-Ακράδαντα πιστεύω πως από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία θα μπορούσαμε να ωφεληθούμε, επικαιροποιώντας τις ιδέες που τότε αναπτύχθηκαν.


α.α.
Ετικέτες Στηλών: Προσθήκη νέου σχολίου