Λίγη εποικοδομητική γκρίνια…


Πρώτη Δημοσίευση: 23/04/2013 17:23 - Τελευταία Ενημέρωση: 23/04/2013 17:23

-Δεν είμαι ενοχικό άτομο και μάλλον με ευκολία μού αποδίδω το μερίδιο ευθύνης μου.


-Βλέποντας στην εφημερίδα τη φωτογραφία με τα χιλιάδες σκουπιδοδεμάτια στη Μαραθόλακκα, άρχισα να σκέπτομαι πώς μπορώ να μειώσω τη μία σακούλα σκουπιδιών την εβδομάδα που μου αναλογεί. Και θα το κάνω…


-Όταν, όμως, το ευρωπαϊκό χαστούκι – όπως γράψαμε προ ημερών – φθάσει μέχρι τη Μαραθόλακκα, είναι σίγουρο πως θα αφήσει και στο δικό μου μάγουλο το αποτύπωμά του. Και τότε θα αισθανθώ ότι με αδικούν…


-Για τα κρουαζιερόπλοια τώρα και το λιμάνι  Καλαμάτας, πριν από ένα μήνα είχαμε κάνει δύο ρεπορτάζ προκειμένου να αναδείξουμε ότι σ’ αυτόν το σοβαρό τουριστικό τομέα είμαστε τραγικά πίσω σε σχέση και με γειτονικά μας λιμάνια, όπως του Γυθείου.


-Τότε, η αντιπεριφερειάρχης Ντ. Νικολάκου είχε δηλώσει, πολύ σωστά κατά την άποψή μου, ότι πρέπει κυρίαρχα να αποφασίσουμε για τις χρήσεις του λιμανιού.


-Εν τω μεταξύ, τα καλοκαίρια φεύγουν και εισοδήματα χάνονται και, μάλιστα, σε μια εποχή δύσκολη.


-Γι’ αυτό το συντομότερο πρέπει να λυθεί – θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει – το ζήτημα της μεταβίβασης του Λιμενικού Ταμείου στο Δήμο Καλαμάτας.


-Στη λαχαναγορά του Ρέντη, στην Αθήνα, άνοιξαν τα τρία από τα δώδεκα καταστήματα τροφίμων που προβλέπονται.


-Ένα ιχθυοπωλείο, ένα αρτοποιείο και ένα παντοπωλείο, όπου πωλούνται τα προϊόντα 20-30% φθηνότερα.


-Νομίζω ότι δε χρειάζεται σχολιασμός…


-Ο καιρός άρχισε να ζεσταίνει και την Κυριακή, νωρίς το απόγευμα, υπήρχαν στην παραλία της Καλαμάτας οι τολμηροί της ηλιοθεραπείας και μια, δυο κολυμβήτριες.


-Καλή αρχή!α.α.
Ετικέτες Στηλών: Προσθήκη νέου σχολίου