Καθημερινός κίνδυνος για ατύχημα στη Βαλαωρίτου από μηχανάκια!

Πρώτη Δημοσίευση: 28/04/2017 10:56 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/04/2017 10:56
Τα τελευταία 20 περίπου χρόνια η Βαλαωρίτου είναι πεζόδρομος. Αυτό δεν πτοεί δεκάδες οδηγούς μηχανής να διασχίζουν κανονικά τον πολυσύχναστο από πεζούς και καταστήματα δρόμο, με τον κίνδυνο για σοβαρό ατύχημα να ελλοχεύει καθημερινά. Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε μικροατύχημα, όταν μηχανάκι χτύπησε κοπέλα που εργάζεται στο σέρβις καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η κατάσταση, δε, χθες, λόγω και του ότι η οδός Αναγνωσταρά ήταν κλειστή για εργασίες της ΔΕΥΑΚ, ήταν ανυπόφορη, καθώς οι οδηγοί μηχανής είχαν μετατρέψει σε κανονικό δρόμο διέλευσης τον πεζόδρομο…
Οι καταστηματάρχες της περιοχής εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους, ενώ, όπως μας τόνισαν, έχουν ζητήσει από το Δήμο και την παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας.
Κ. Γαζ. 


Σχόλια

Αυτό που περιγράφετε στο ρεπορτάζ σας συμβαίνει καθημερινά στον Πεζόδρομο Αριστομένους και Πανταζοπούλου, δίπλα από το Πνευματικό Κέντρο. Ο πεζόδρομος αυτός, μόνο για πεζούς δεν είναι.... Μηχανάκια, ποδήλατα, ακόμα και αυτοκίνητα τον διασχίζουν σε καθημερινή βάση. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος να δημιουργηθεί ατύχημα, και είναι θέμα χρόνου να γίνει. Έχει τύχει άπειρες φορές, να βγαίνει πελάτης από μαγαζί και εκείνη την ώρα να περνά ξυστά -στην κυριολεξία- μηχανάκι. Η σκηνή απλά δεν περιγράφεται από την τρομάρα που πάιρνουν και οι δυό. Η Δημοτική Αστυνομία, μόνο κλήσεις κόβει...τίποτα άλλο. Αυτό όμως δεν είναι λύση!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις