Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία!

Πρώτη Δημοσίευση: 18/06/2019 13:59 - Τελευταία Ενημέρωση: 01/07/2019 10:01
«Λευκός καπνός» ύστερα από το «θρίλερ» των τελευταίων ημερών με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας σ’ όλη τη χώρα.  Στη Μεσσηνία χωρίς … μεγάλες εκπλήξεις έκλεισε το ψηφοδέλτιο και η «ανανέωση» προήλθε στη συμμετοχή τριών γυναικών που συμμετέχουν για πρώτη φορά στις εθνικές εκλογές. Αναφορικά με τους άνδρες , οι τρεις εκτός του Αντώνη Σαμαρά που ήταν γνωστό ότι θα ήταν ο «επικεφαλής» του ψηφοδελτίου στο νομό, ακολουθούν ο Πρώην Υπουργός Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Μίλτος Χρυσομάλλης και ο Περικλής Μαντάς. Στις τρεις θέσεις που αντιστοιχούν στις γυναίκες υποψήφιες θα είναι η Πιπίνα Κουμάντου, η Νατάσα Κυριακοπούλου και η Παναγιώτα Ντίντα.
 
 
*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του «Θάρρους»Σχόλια

Με εξαίρεση τις γυναίκες... σπίτι τους! Αν έβαζαν καταξιωμένους όπως ο γιατρός Παναγιώτης Γιαννόπουλος ίσως και να ψηφίζαμε ΝΔ, τώρα με αυτούς...

λαμπροπουλος, σαμαρας, ματας σπιτια σας εχεις δικιο πετρο

κοιτας Ημ/νια... (2019).. Κοιτας το αρθρο . . . (Σαμ,Λαμπρ,Χρυσ,Μαντας) ξανακοιτας ΗΜ/νια... Ξανακοιτας το αρθρο... Δεν μπορει, κατι δεν παει καλα....... υγ... απο παιδια του κομματικου σωληνα, τυπου Τσιπρα, χορτασαμε... Κριμα, τα μηνυματα των προηγουμνων εκλογων δεν εληφθησαν υποψη... yg2.Σοβαρα τωρα...? Σαμαρας-Λαμπροπουλος-Μαντας?

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις