Αντίδραση του ΚΚΕ για την πρωτοβουλία της Χ.A. να μοιράσει ρούχα μόνο σε έλληνες στην Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 02/05/2013 18:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 02/05/2013 18:04

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Μεσσηνίας : 

Η Τ.Ο Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής διοργανώνει άλλο ένα σόου για τα ΜΜΕ δίνοντας ρούχα μόνο για Έλληνες το Μ Σάββατο στα γραφεία της. Αυτή πράξη  εκτός του ότι δεν έχει καμία έννοια ανθρωπισμού αποκαλύπτει πως δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση ακόμα και με τη χριστιανική παράδοση.
Πρέπει να σκεφτεί ο λαός και να συγκρίνει: τι σχέση έχει αυτή η αλληλεγγύη με την αλληλεγγύη του ΚΚΕ προς τους μετανάστες στη Μανωλάδα κα όχι μόνο, τι σχέση έχει με την ταξική αλληλεγγύη που εκφράστηκε στους απεργούς Χαλυβουργούς από χιλιάδες εργάτες πολλών χωρών που στήριξαν ποικιλόμορφα των αγώνα τους.
Επίσης να σκεφτεί αν οι δικοί μας άνθρωποι που πήγαν μετανάστες σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Αυστραλία μέσα σε πολύ δύσκολές συνθήκες έπρεπε να τύχουν μιας τέτοιας ρατσιστικής διάκρισης και να τους ξεχωρίζουν από τους ντόπιους.  
Καλούμε το λαό να μην πέσει στη πεπονόφλουδα της δήθεν φιλανθρωπίας για την ενίσχυση της Χρυσής Αυγής. Να συναντήσουν την αντίδραση του λαού όπως έγινε στη Ζάκυνθο, στη Κεφαλονιά και σε άλλα μέρη της Πελοποννήσου και της Ελλάδας για τις δραστηριότητες του μίσους όπως τα ρούχα και το αίμα μόνο για Έλληνες. Θέλουν σόου για τα κανάλια όπως ξεδιάντροπα έκαναν στο Σύνταγμα ξεφτιλίζοντας πάμφτωχούς ανθρώπους, χωρίς ίχνος σεβασμού στην αξιοπρέπεια τους. Να μην επιτρέψει  ο λαός την Ανάσταση του φασισμού στην Ελλάδα γιατί είναι συνένοχος στο Γολγοθά που περνά ο ίδιος.   
 Σχόλια

Θα ήθελα να συζητήσω το επιχείρημα σας, για την Αμερική και για τους Έλληνες μετανάστες της. Παραλληλίζεται δύο καταστάσεις, που στη μια η Αμερική δημιουργήθηκε από την θανάτωση τον ντόπιων (ινδιάνων) και την επιδότηση/ένδυση/περίθαλψη των καινούριων αποίκων (ισπανών, γάλλων, άγγλων, και άλλων..). Και από την άλλη συγκρίνετε την Αμερική με εμάς. Άν οι Έλληνες εξαλειφτούν από την υπερβολική μετανάστευση τότε συμφωνώ ότι θα ήταν έγκλημα να αφήσουμε ατάϊστους/άντυτους τους αφγανούς ή οποιοδήποτε κάτοικο που προτίμησε να έρθει στην Ελλάδα, και να ταϊζουμε/ντύνουμε μόνο τους μισούς. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο, περιμένετε να μηδενισθή ο πλυθυσμός των Ελλήνων και μετά όντως έχουμε πρόβλημα ρατσισμού άν προτιμάμε μόνο μια εθνικότητα για βοήθεια. Υπάρχει πρόβλημα διαπίστωσης από τα ΜΜΕ, ότι ο Έλληνας είναι είδος υπο εξαφάνιση. Μην αδικήτε αυτούς που βοηθάν αυτό το είδος. Εξάλλου, και το ΚΚΕ.. για παράδειγμα... συγκέντρωνει αιμοδοτήσεις ΜΟΝΟ για μέλη του ΚΚΕ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Μήν αντιδρούν τόσο πολύ τα συντρόφια... θα σκίσουνε κανα καλτσόν!

ειναι δικο προβλημα που θα μοιρασω δικα μου ρουχα,δεν αφορα καθολου του αριστερους,ας μοιρασουν δικα τους ρουχα οπουν θελουν αυτοι,επισης το παραμυθακι οτι και οι ελληνες πηγαν μεταναστες δεν ισχυει,ναι πηγαν και οι ελληνες μεταναστες αλλα με εγγραφα και σε συγκεκριμενα μερη οπου τους ειχαν στειλει προσκλησεις για εργασια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις