Η «Λευκή Νύχτα» πέτυχε φέτος, του χρόνου όμως;

Πρώτη Δημοσίευση: 03/09/2013 08:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 03/09/2013 08:25
Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι το Σάββατο το βράδυ η Καλαμάτα βούλιαξε από κόσμο, όμως το θέμα είναι να σκεφτούν οι διοργανωτές γιατί τόσοι άνθρωποι βγήκαν έξω.  
Σίγουρα αρκετοί από περιέργεια και άλλοι λόγω του κράχτη «εκπτώσεις 60-80%». Ελάχιστοι βγήκαν για να δουν την Καλαμάτα βράδυ, ελάχιστοι για να δουν τις εκδηλώσεις. Κοινό σημείο, οι τεράστιες εκπτώσεις. 
Δεν ξέρω τι εκπτώσεις βρήκατε εσείς, αλλά οι πιο πολλοί διαμαρτύρονταν ότι ήταν οι συνηθισμένες. Όσα 80% βρήκαν, αφορούσαν προϊόντα πολύ παλιά.  
Ας προβληματιστούν οι δημιουργοί, γιατί κάποιος να βγει του χρόνου ή, ακόμα χειρότερα, να φύγει, για παράδειγμα, από την Τρίπολη ή τους Γαργαλιάνους και να έρθει στην Καλαμάτα; Σίγουρα, πάντως, δε θα έρθει για να τον κεράσουν σουβλάκια ή για να ακούσει μουσική. 
Μια ακόμα παρατήρηση για τις εκδηλώσεις: ο καθένας έκανε ό,τι ήθελε και όπου ήθελε, αφού είδα μέχρι και μεταμφιεσμένο με αποκριάτικη στολή! Κάπου εκεί έχασα εντελώς την μπάλα… 
Π.Μπ. Σχόλια

Γιατί κάνετε τόσο μεγάλη κριτική? Πέρα από τις εκπτώσεις που συμφωνώ και εγώ, όλες οι άλλες εκδιλώσεις πέτυχαν στο έπακρο. Μην ξεχνάτε τον σκοπό: Να ξεφύγουμε για μια νύχτα απο την καθημερινότητα.. Να γίνει "Λευκή". Αυτό το παιδί με την αποκριάτικη στολή μπήκε στο νόημα. Εσείς;

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις