«Άδειασε» τον Αθανασόπουλο ο Βασιλόπουλος για τις δηλώσεις του στο λιμάνι!

Πρώτη Δημοσίευση: 05/10/2019 11:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/10/2019 11:34
«Όποιος από τους συμβούλους δε συμφωνεί ή επιθυμεί να ακολουθήσει διαφορετική, προσωπική, πολιτική δεν μπορεί να βρίσκεται σε θέση ευθύνης!»
 
 Άμεσο και «ηχηρό» ήταν το άδειασμα του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, στις δηλώσεις του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου χθες το βράδυ. Οι δηλώσεις του Κώστα Αθανασόπουλου κατά την άφιξη 60 μεταναστών , προκάλεσαν «σάλο» καθώς μίλησε για «λουκέτο» στις αποθήκες του λιμανιού, ενώ προχώρησε και σε ατομικές απόψεις σε σχέση με τη συμπεριφορά των κρατών που έρχονται οι μετανάστες κατά την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο κ.α.
 
Πριν λίγα λεπτά ο Δήμαρχος Καλαμάτας, με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνική δικτύωσης, «αδειάζει» μεγαλοπρεπώς τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου ενώ χτυπάει και «καμπανάκι» προς όλους τους συμβούλους και αντιδημάρχους που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης.
 
Χαρακτηριστικά αναφέρει: «Οι ατυχέστατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου κ. Κώστα Αθανασόπουλου απηχούν προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν θέση που υιοθετεί η Δημοτική Αρχή.
Είναι σαφές ότι οι όποιες αποφάσεις αρμοδιότητας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Καλαμάτας αλλά και όλων των Νομικών Προσώπων του Δήμου μας λαμβάνονται σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο.
Προφανώς όποιος από τους συμβούλους δε συμφωνεί ή επιθυμεί να ακολουθήσει διαφορετική, προσωπική, πολιτική δεν μπορεί να βρίσκεται σε θέση ευθύνης.»Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις