«Έδρανο» αντιπαράθεσης του Π. Νίκα με την πολιτική Π. Τατούλη η προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 19/01/2019 12:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/01/2019 12:54
Η προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας αποτέλεσε για μία ακόμα φορά χώρο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ του δημάρχου και υποψήφιου περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα, με τον απόντα περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Το όλο θέμα δημιουργήθηκε κατά τη συζήτηση της συναυλίας που θα δοθεί στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του στις 2 Φεβρουαρίου. Ορισμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης εναντιώθηκαν στην απόφαση της Δημοτικής Αρχής για επιβολή εισιτηρίου σε όσους και όσες θέλουν να την παρακολουθήσουν, για να πάρουν την απάντηση από το δήμαρχο ότι το Μέγαρο, ακόμα κι έτσι, θα είναι γεμάτο και η εικόνα της αίθουσας δε θα έχει καμία σχέση με αυτή κατά την εκδήλωση που πραγματοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου πριν από κάποιο διάστημα, στο πλαίσιο της συνεδρίασης στην Καλαμάτα της ευρωπαϊκής επιτροπής παρακολούθησης του ΕΣΠΑ.
Ο κ. Νίκας μίλησε και για ορισμένα "παραμάγαζα" που έκαναν την εμφάνισή τους στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Επιπλέον, ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι ο κ. Τατούλης "μισεί την Καλαμάτα", σχολιάζοντας ότι στην προεκλογική περίοδο για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Πελοποννήσου "κάποιοι που έχουν το σακούλι μοιράζουν χρήματα" δεξιά και αριστερά.
Από την πλευρά κάποιων δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης υπήρξε αντίδραση στους παραπάνω χαρακτηρισμούς του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα, αλλά το θέμα δεν πήρε ιδιαίτερη έκταση.
 
 
Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις