«Βολές» Τσώνη για ανυπαρξία της Περιφέρειας

Πρώτη Δημοσίευση: 07/12/2016 19:24 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/12/2016 19:24
Με αφορμή παρατηρήσεις της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα του Στάθη Αναστασόπουλου, για σημαντικά προβλήματα στους επαρχιακούς δρόμους αλλά και την αγροτική οδοποιία, όπως και του Δημήτρη Σαμπαζιώτη αναφορικά με ένα χείμαρρο στο Ριζόμυλο, ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, άφησε σοβαρές αιχμές κατά την Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατηγορώντας την για ανυπαρξία. Ανέφερε, δε, ότι ο ίδιος πλέον έχει απελπιστεί από την όλη κατάσταση και δεν πιστεύει κανέναν. Πρόσθεσε ότι ο Δήμος Μεσσήνης έχει πληρώσει 140 μεροκάματα για προβλήματα στο Δήμο αρμοδιότητας της Περιφέρειας χωρίς να λάβει ούτε… μισό ευρώ, ενώ ανέφερε πως ο Δήμος ζητά να έρθει η καινούργια «μπουλντόζα» της Περιφέρειας στο Δήμο Μεσσήνης με δικά του έξοδα και δικό του χειριστή και «ούτε αυτό μας το δίνουν… Μας αντιμετωπίζουν με τέτοιον τρόπο» υπογράμμισε ο δήμαρχος…
Στο σημείο αυτό και αναφορικά με την μπουλντόζα, ο αντιδήμαρχος Κώστας Γεωργακόπουλος σημείωσε ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) υποσχέθηκαν από την Περιφέρεια ότι θα παραχωρήσουν το μηχάνημα στο Δήμο Μεσσήνης… με τον Γιώργο Τσώνη να «σταυροκοπιέται», όταν το άκουσε… Ο δήμαρχος συμπλήρωσε ότι αποτελεί «φαινόμενο» η Περιφέρεια, ενώ συμφωνώντας στην ουσία με το Στάθη Αναστασόπουλο για τις επαρχιακές οδούς, σημείωσε ότι σε λίγο θα «χρεώσουν» στον ίδιο και ό,τι μοιραίο συμβεί.
Σχετικά με την αγροτική οδοποιία, απάντησε στο Στάθη Αναστασόπουλο ότι ασκεί άδικη κριτική και ότι η προσπάθεια του Δήμου και των υπαλλήλων είναι γιγαντιαία και πέρα από τα ανθρώπινα όρια, σε καθημερινή βάση. Πρόσθεσε, επίσης, ότι λόγω και του χειμώνα πολλές φορές ό,τι έχει επιδιορθωθεί παρουσιάζει εκ νέου πρόβλημα, ενώ υπογράμμισε ότι όλοι οι υπάλληλοι και οι χειριστές εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες.
 
Του Κώστα Γαζούλη


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις