«Βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης Φρέσκων Ελαιολάδων» στην Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 09/01/2018 09:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/01/2018 09:12
Στο πλαίσιο των Δράσεων του 4ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαρτίου 2018, θα διοργανωθεί «Βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης Φρέσκων Ελαιολάδων» την προσεχή Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου (19:00), στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας (Ελαιοχωρίου 1, συν. Φαραί).
Κατά τη διάρκειά της θα γίνει παρουσίαση εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων της νέας συγκομιδής, τοπικών ποικιλιών (Κορωνέικη/Μαυρολιά/ Μαστοειδής-Αθηνολιά/ Καλαμών/Αγριελιά) από αντιπροσωπευτικά διαμερίσματα του νομού, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση για την αποτίμηση της ποιότητας των ελαιολάδων της παρούσας σεζόν.
Το δε πάνελ της εκδήλωσης θα απαρτίζεται από τους έμπειρους γευσιγνώστες Βελούδω Βελισσάρη, Τάκη Δημητρακόπουλο, Γιώργο Κουτέλα και Κώστα Τσορώνη (συντονιστή).


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις