«Γαλάζια» απόβαση σε Κορινθία, Αρκαδία, Αργολίδα και ομιλία απόψε στο Άργος για Μητσοτάκη – Νίκα!

Πρώτη Δημοσίευση: 31/05/2019 09:42 - Τελευταία Ενημέρωση: 31/05/2019 09:42
«Μητέρα των μαχών» για τη Νέα Δημοκρατία η Περιφέρεια Πελοποννήσου – «Παρών» και ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία στο Άργος
 
 
Η παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και «θριαμβευτή» των ευρωεκλογών της περασμένης Κυριακής, Κυριάκου Μητσοτάκη, σήμερα στην Πελοπόννησο, «σηματοδοτεί» με τον πιο ηχηρό τρόπο τη  στήριξη στο πρόσωπο του Παναγιώτη Νίκα στη «μάχη» για την Περιφέρεια, αλλά και την κρισιμότητα που δίνει σε αυτή το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στις τέσσερις υπόλοιπες Περιφέρειες που «κρίνονται» αυτή την Κυριακή επέλεξε να συναντήσει τους «εκλεκτούς» της κεντροδεξιάς παράταξης στο γραφείο του στην «Πειραιώς», ενώ για την Περιφέρεια Πελοποννήσου «οργανώθηκε» ολοήμερη περιοδεία σε Κορινθία – Αρκαδία και Αργολίδα, καθώς και κεντρική ομιλία σήμερα το βράδυ στο Άργος, από κοινού με τον Παναγιώτη Νίκα, στην οποία αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Το πρόγραμμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά από τις 9.00 το πρωί στην Κόρινθο, όπου πρόκειται να συναντηθεί με παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς της περιοχής. Στη συνέχεια, στις 11.00, πρόκειται να βρεθεί στην Τρίπολη, όπου θα καθίσει για «καφέ» σε κεντρικό σημείο της πόλης με στελέχη του κόμματος στην Αρκαδία. Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να γευματίσει στο παραλιακό μέτωπο του γειτονικού νομού και συγκεκριμένα στο Άστρος, και από εκεί να αναχωρήσει για το Ναύπλιο.
Η περιοδεία ολοκληρώνεται στις 8.30 μ.μ. στο Άργος, όπου θα μιλήσει μαζί και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στην αίθουσα του ξενοδοχείου  «Pantazis Royal».
Εκτός της σημασίας στην εκλογική μάχη στην Πελοπόννησο και της στήριξης στο πρόσωπο του κ. Νίκα, η σημερινή περιοδεία «σηματοδοτεί» ουσιαστικά και την έναρξη της «προεκλογικής περιόδου», καθώς σε λιγότερο από 40 ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να ζητήσει από τον ελληνικό λαό καθαρή εντολή για να αναλάβει τα «ηνία» της χώρας. Ο Παναγιώτης Νίκας θα συνοδεύσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, όπως είναι φυσικό, στη σημερινή ολοήμερη περιοδεία, όπως και αρκετά στελέχη από τη Μεσσηνία.
 
Του Κώστα Γαζούλη
 Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις