«Γιορτινό τραπέζι» για 700 οικογένειες στο Δήμο Μεσσήνης!

Πρώτη Δημοσίευση: 13/04/2017 11:09 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/04/2017 14:34
300 περισσότερες σε σχέση με πέρυσι
 
Δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες (οικογένειες, αστέγους, ασθενείς κ.τ.λ.) που «χτυπήθηκαν» τα τελευταία χρόνια από την κρίση, το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Μεσσήνης μοίρασε για τις ημέρες του Πάσχα συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας, πασχαλινά γλυκίσματα και νωπό χοιρινό κρέας σε περισσότερες από 700 οικογένειες, που αντιστοιχούν σε 1.354 ωφελούμενους.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το πρωί στο χώρο του ΚΑΠΗ του Δήμου Μεσσήνης, όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η αρμόδια αντιδήμαρχος Γεωργία Παναγοπούλου τόνισε ότι η συγκεκριμένη κίνηση δε λύνει το πρόβλημα, αλλά αποτελεί μια επιβεβλημένη ενέργεια ανθρωπιάς προς τους συγχωριανούς και τους συμπολίτες τους, στο Δήμο Μεσσήνης, που «μαστίζονται» από την κρίση.
Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του δημάρχου Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη προς όλους τους χορηγούς, καθώς με τη βοήθειά τους επετεύχθη ο στόχος της κοινωνικής αλληλεγγύης στους δημότες και τις οικογένειές τους που χρήζουν στήριξης από τις κοινωνικές δομές.
Η κα Παναγοπούλου έκανε, τέλος, γνωστό ότι το φετινό Πάσχα δόθηκαν τρόφιμα σε 300 περισσότερες οικογένειες σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.
Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσσήνης, Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, ευχήθηκε σ’ όλους τους συμπολίτες να ξεπεράσουν το συντομότερο όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και την επόμενη χρονιά, αν είναι δυνατόν, κανένας άνθρωπος να μην έχει προβλήματα…
 
Του Κώστα Γαζούλη
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις