«Διοίκηση Τομέα Δωματίων Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων» του Νίκου Θεοχάρη

Πρώτη Δημοσίευση: 09/03/2017 12:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/03/2017 12:40
Στο πλαίσιο του 6ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας και με τη συνεργασία των οργανωτών του, οι εκδόσεις Προπομπός και το βιβλιοπωλείο «Βιβλιόπολις» διοργανώνουν παράλληλη εκδήλωση/παρουσίαση του βιβλίου «Διοίκηση Τομέα Δωματίων Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων» και συζήτηση με το συγγραφέα του Νίκο Θεοχάρη.
Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο Elite City Resort την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου, από τις 7.30 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.
Ο Νίκος Θεοχάρης είναι καθηγητής Τεχνικών Μαθημάτων στην Ανώτερη Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Ρόδου, με γνωστικό αντικείμενο «Οργάνωση και Λειτουργία Υποδοχής Ξενοδοχείων». Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων: α) «Front Office Management. Οργάνωση, Λειτουργία, Διεύθυνση», εκδόσεις Προπομπός, Α΄ έκδοση (2007), Β΄ έκδοση (2012), και β) «Διοίκηση Τομέα Δωματίων Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων», εκδόσεις Προπομπός, Α΄ έκδοση (2016), ενώ έχει δημοσιεύσει άρθρα τουριστικού περιεχομένου σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια με κριτές.


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις