«Εκείνος & Εκείνος» από την Bold Productions στην Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 06/10/2018 10:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/10/2018 10:46
Η Bold Productions παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Καλαμάτα την παράσταση «Εκείνος & Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά, σε σκηνοθεσία Σπύρου Ρουμελιώτη.
Ο σκηνοθέτης και υπεύθυνος της παραγωγής, Σπύρος Ρουμελιώτης, έχει συνεργαστεί με πολλά σχήματα της πόλης, είναι μέλος της Θεατρικής Ομάδας Fraction, ενώ σκηνοθέτησε και βραβεύτηκε με το 1ο βραβείο σκηνοθεσίας την παράσταση « Επείγοντα Περιστατικά» και πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Θεατρική Ομάδα της Κορώνης, ανεβάζοντας μονόπρακτα του Τσέχωφ.
Γυρνώντας πάλι στη νέα παράσταση με τίτλο «Εκείνος & Εκείνος», πρόκειται για τέσσερα θεατρικά μονόπρακτα από τη γνωστή, αγαπημένη τηλεοπτική σειρά που έγινε μεγάλη επιτυχία με τους αξέχαστους Βασίλη Διαμαντόπουλο και Γιώργο Μιχαλακόπουλο.
Οι ιστορίες «Μια δουλειά αλλιώτικη από τις άλλες», «Συζήτηση πάνω σε καφάσια», «Στάση λεωφορείου» και «Το αυγό» συνθέτουν την παράσταση «Εκείνος & Εκείνος», που ανεβαίνει στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από τις 20 έως τις 28 Οκτωβρίου, κάθε βράδυ στις 9.30 μ.μ.
Το κοινό θα έχει έτσι την ευκαιρία να απολαύσει ένα σατιρικό, βαθιά κοινωνικό έργο, βασισμένο στην καθημερινότητα δύο αιωνίως απροσάρμοστων, παράδοξων ηρώων, που μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις σχολιάζουν τα κακώς κείμενα, αμφισβητούν τη σύγχρονη κοινωνία, της γυρίζουν την πλάτη, μένουν εκτός των τειχών της, αμφιβάλλουν και διερωτώνται συνεχώς για το τι είναι αληθινό και τι όχι και, τελικά, επιλέγουν να κρατήσουν τη δική τους εσωτερική ελευθερία με κάθε κόστος.
Ο Σόλων και ο Λουκάς, οι δύο ευαίσθητοι «αλήτες» του Κώστα Μουρσελά, σαρκάζουν, αυτοσαρκάζονται, προβληματίζονται, φιλοσοφούν, αμφισβητούν, γελούν και συγκινούνται σε μια παράσταση που αντιπροσωπεύει όλους εμάς.
 
Σκηνοθεσία: Σπύρος Ρουμελιώτης
Παίζουν: Σπύρος Ρουμελιώτης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Ιωάννα Γεωργακοπούλου
Σκηνικά: Bitsonis Furniture
Μουσική Επιμέλεια: Σπύρος Ρουμελιώτης
Ήχος-Φώτα: Χρήστος Κουτσαϊμάνης
Παραστάσεις: 20-28 Οκτωβρίου, Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας|9.30 μ.μ.
Γενική Είσοδος: 10 ευρώ | Ισχύουν μειωμένα εισιτήρια για φοιτητές και κατόχους κάρτας ΟΑΕΔ
Προπώληση: Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (οι ημέρες και ώρες θα ανακοινωθούν σύντομα).
Π.Μπ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις