«Η Πεντάμορφη και το Τέρας» το Σάββατο στην Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 19/02/2019 10:54 - Τελευταία Ενημέρωση: 19/02/2019 10:54
Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου
 
Το παιδικό φαντασμαγορικό μιούζικαλ «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» θα παρουσιάσει η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστοπούλου στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου (5.30 μ.μ – 7.30μ.μ.)
Στους δύο βασικούς ρόλους πρωταγωνιστούν αγαπημένα πρόσωπα από το θέατρο και την τηλεόραση, ο Νίκος Αναδιώτης ως Τέρας και η Ευγενία Τσαούση ως Πεντάμορφη. Μαζί τους είναι η Στέλλα Μπονάτσου, ο Αντώνης Ταμβακάς και ο Αργύρης Σαζακλής. Τη διασκευή και τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο Μπάμπης Κλαλιώτης, τη μουσική ο Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ την παράσταση έντυσε η Σήλια Δεμίρη και το σκηνικό δημιούργησε η Χριστίνα Ασλάνογλου.
Πρόκειται για ένα έργο το οποίο μεγάλωσε γενιές και γενιές, το οποίο έγραψε το 1870 η μυθιστοριογράφος Σούζαν Μπαρμπό Ντε Βιλενέβ.
Πότε έχει μεγαλύτερη αξία η ομορφιά; Όταν βρίσκεται στην ψυχή και το σώμα ή την ψυχή και την καρδιά; Τι είναι όμορφο και τι άσχημο; Τις απαντήσεις θα ανακαλύψουν τα παιδιά μέσα απ' την παράσταση. Το έργο είναι ένας ύμνος της αγνής και άδολης αγάπης, ενώ διανθίζεται με κωμικές και απρόσμενες καταστάσεις, κάνοντας την παρακολούθηση ακόμα πιο ευχάριστη.
 
Προπώληση 8 - Ταμείο 10 ευρώ
Προπώληση: Βιβλιοπωλείο «ΟΛΑ ΧΑΡΤΙ», Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, Μεσσηνη: Βιβλιοπωλείο "Βιβλιαγορά".
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις