«Θα πέσουν τα τσιμέντα» την Παρασκευή στην Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 10/01/2019 09:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/01/2019 09:40
Δύο από τα πιο αγαπητά δίδυμα της ελληνικής stand-up comedy σκηνής μαζί για μία μοναδική παράσταση. Ο Μιχάλης Μαθιουδάκης, ο Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, ο Ηλίας Φουντούλης και ο Κώστας Μαλιάτσης Σάλας έρχονται για μία παράσταση στη Καλαμάτα στο Πνευματικό Κέντρο αύριο Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου.
Θα ξεκινήσουν οδικώς από την Αθήνα φορτωμένοι ο καθένας με μισή ώρα από το καλύτερό τους υλικό, απεριόριστη όρεξη για παρέα και από τη χαρά τους θα κάνουν περίπου 30 στάσεις!
Καφές, τυρόπιτα, ψάρι, καφές, κατούρημα, προβατίνα, βενζίνη, νερό, καφές, παγωτό, λάστιχο, καλίμπρα, καφές, σουβλάκι, ζυγοστάθμιση…
Τελικός προορισμός το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, όπου θα παρουσιάσουν την παράσταση που όλοι αγαπήσατε, ελάχιστοι περίμεναν, «Θα πέσουν τα τσιμέντα».
Θα πεταχτούνε έξω τα πλακάκια! Θα πέσουν τα ελενίτ!
Θα σκεβρώσουν οι μπετόβεργες! Θα θρυμματιστεί το σοβατεπί! Θα ξηλωθούν οι γυψοσανίδες! Θα εξατμιστεί η βελατούρα! Θα κατεδαφιστούν οι κολώνες! Θα χρειαστεί τριφασικό ρεύμα! Θα έρθει η Πολεοδομία να τσεκάρει τον αριθμό της άδειας. Τι δεν καταλαβαίνετε; Γιαπί θα μείνει το οικόπεδο.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30.
Ώρα έναρξης: 22.00
Προπώληση: 10 ευρώ.
Ταμείο: 12 ευρώ.
Εισιτήρια προπωλούνται στο βιβλιοπωλείο «Όλα Χαρτί (23ης Μαρτίου 2, Καλαμάτα, τηλ.27210 63690).Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις