«Θεσμός» το ροκ φεστιβάλ “Heavy By The Trees”! (φωτογραφίες)

Πρώτη Δημοσίευση: 10/08/2017 19:29 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/08/2017 19:29
Για δεύτερη συνεχή χρονιά προχθές το πρωτοποριακό ροκ φεστιβάλ “Heavy By The Trees” έκανε έντονη την παρουσία του στα Φιλιατρά, στο Πάρκο της Βλαχέρνας! Με σταθερές αξίες και νέες προσθήκες, χάρισε μια υπέροχη μουσική ηλεκτρική βραδιά με πολλή ενέργεια!
Το φεστιβάλ, που διοργανώνεται από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών και το Σύλλογο Φιλοπροόδων, έχει καθιερωθεί στη συνείδηση της νεολαίας και της τοπικής κοινωνίας και, πλέον, αποτελεί «θεσμό» στα καλοκαιρινά πολιτιστικά δρώμενα. Φέτος συμμετείχαν τέσσερα νεανικά μουσικά σχήματα που ξεσήκωσαν το κοινό τους.
Μ’ έναν όμορφο και συγχρόνως δυναμικό τρόπο ξεκίνησε η βραδιά, προχθές, με το συγκρότημα των “Intersection”, με το Γιάννη Κουτσογιάννη από την Κυπαρισσία στο μπάσο και την Ευγενία Θεοδωροπούλου στη φωνή. Η Ευγενία συμμετείχε και πέρυσι στο φεστιβάλ, ενώ είναι και αυτή από την Κυπαρισσία. Ήρθε φέτος μαζί με την ντράμερ του συγκροτήματός της, Κλεοπάτρα Τόκα, από την Αθήνα και ταξίδεψαν το πολυπληθές κοινό στους ήχους της ροκ μουσικής. Στο συγκρότημα έπαιξε κιθάρα και ο Δημήτρης Ηλιόπουλος από την Κυπαρισσία, ο οποίος μαζί με το Γιάννη Κουτσογιάννη έπαιξαν και στο επόμενο συγκρότημα, “Still Alive”.  Τα παιδιά από την Κυπαρισσία, με τον Παύλο Χριστακόπουλο στη δεύτερη κιθάρα, τον Δημήτρη Μιλούση στα ντραμς και τη Βασιλική Ψιλοπούλου στη φωνή.
Επόμενο συγκρότημα της βραδιάς οι “F.D.RNB”, όπου συμμετείχαν ο Καρβελάς Κωνσταντίνος από τα Φιλιατρά και τα παιδιά από την Πάτρα, Βασίλης Λέτσιος και Κουρελέας Αριστοτέλης στις κιθάρες και Παγίδας Αλέξανδρος στο μπάσο. Ο ντράμερ Καραχάλιος Νίκος δεν ήταν original μέλος του συγκροτήματος, αλλά λόγω απουσίας του ντράμερ “κατέβηκε” να βοηθήσει στο live. Το συγκρότημα έπαιξε δικά του τραγούδια μόνο, τα οποία έχουν κυκλοφορήσει στο πρώτο τους άλμπουμ EP με όνομα “Shut the ligh”t!
Τη βραδιά του Φεστιβάλ έκλεισαν οι “One night band”, τα παιδιά από τα Φιλιατρά, των οποίων η μπάντα δημιουργήθηκε το 2015 για μία νύχτα live, αλλά έκανε την εμφάνισή της στο “Heavy by the trees” vol 1 και 2! Στις κιθάρες ο Καρβελάς Κωνσταντίνος και ο Αποστολόπουλος Δημήτρης. Στα ντραμς ο Νικολόπουλος Δημήτρης, στο μπάσο ο Αραμπατζάκης Βασίλης και στις φωνές η Μιχαλακοπούλου Χριστίνα και ο Καρβελάς Κωνσταντίνος.
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου
Φωτογραφίες: Νίκος Φάμπας
 


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις