«Καρφί»

Πρώτη Δημοσίευση: 12/05/2019 11:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/05/2019 11:43
Πριν μας έρθει προχθες στην Καλαμάτα, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ., Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σε τηλεοπτική του εμφάνιση φρόντισε να… ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα στο κόμμα. Με διακριτικό τρόπο μεν, αρκετά ξεκάθαρο δε, επέλεξε να κρατήσει τις αποστάσεις του από την τακτική της Πειραιώς να οξύνει το πολιτικό κλίμα. 
Συγκεκριμένα, ερωτηθείς προχθές το βράδυ στην ΕΡΤ για το αν βολεύει τη Ν.Δ. η πόλωση και η όξυνση του κλίματος, ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε χαρακτηριστικά: «Αν το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη τού εισηγείται όξυνση του πολιτικού κλίματος, εγώ το θεωρώ μείζον λάθος». 
Μάλιστα, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Μεϊμαράκης όταν ρωτήθηκε για εάν θεωρεί ότι η Ν.Δ. βρίσκεται σε καλό δρόμο, απάντησε με νόημα: «Αυτά θα τα συζητήσουμε μετά τις εκλογές. Θεωρώ σε ώρα μάχης δεν μπορούν να γίνουν τέτοιες συζητήσεις. ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». 
Βέβαια, προκειμένου να μη διαταραχθούν προεκλογικά οι εσωκομματικές ισορροπίες, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι «στα βασικά συμπίπτουμε. Στις αρχές, τις αξίες και τα οράματα συμπίπτουμε. Σε ώρα μάχης απαγορεύεται η όποια συζήτηση η οποία μπορεί να παρερμηνευτεί» 
Τέλος, αναφορικά με την απόφασή του να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή και να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, σημείωσε: «Είμαι υπέρ της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Θεωρώ τις Βρυξέλλες κρύες και γραφειοκρατικές. Για αυτό δεν ξετρελάθηκα με την πρόταση. Όταν όμως καλείσαι να μπεις στη μάχη για να προσφέρεις και να προσθέσεις στα ποσοστά του κόμματος, τότε ανταποκρίνεται». 
Α.Π. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις