«Κλείδωσε» ΓΣ για 20/1 με Αγαθοκλή και Σταματογιαννόπουλο η Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 09/01/2018 08:03 - Τελευταία Ενημέρωση: 09/01/2018 08:03
Παρουσία του Μεσσήνιου επιχειρηματία Αγαθοκλή Χριστόπουλου και του συνεργάτη του Γιάννη Σταματογιαννόπουλου, οι οποίοι αναμένεται να αναλάβουν τα διοικητικά ηνία της Μαύρης Θύελλας, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του ΔΣ της Καλαμάτας που στόχο είχε να προετοιμάσει την «επόμενη μέρα» της ομάδας, μετά την παραίτηση του Σταύρου Παπαδόπουλου, ο οποίος έκλεισε τον κύκλο του στην ομάδα έχοντας προσφέρει υπερπολύτιμες υπηρεσίες. Εκτός από τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Τσάκωνα, ο οποίος απουσίασε για λόγους υγείας, το «παρών» έδωσαν όλα τα υπόλοιπα μέλη του απερχόμενου ΔΣ και ο λόγος για τους Άκη Δάλλα, Τάκη Βασιλόπουλο, Δημήτρη Ηλιόπουλο, Παύλο Κρανιώτη, Ιγνάτιο Κάτσιο και Χρήστο Κορομηλά.
Ημερομηνία σταθμός της νέας διοικητικής σελίδας θα είναι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, οπότε θα πραγματοποιηθούν Γενική Συνέλευση και εκλογές (η επίσημη προκήρυξη θα ανακοινωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα).
Μέχρι τότε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος θα είναι από τους βασικούς χρηματοδότες του εγχειρήματος, χωρίς όμως να έχει φανερή παρουσία στο ΔΣ, διατηρώντας τη θέση του στην προεδρία του Πανθουριακού, θα συνεχίσει την προσπάθεια συγκρότησης μιας όσο το δυνατόν πιο ισχυρής διοικητικο-οικονομικής ομάδας ώστε η ομάδα να καταφέρει να διατηρήσει τους πρωταγωνιστικούς της στόχους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Φυσικά, σε αυτή την προσπάθεια οφείλουν όλοι οσοι διατείνονται ότι αγαπούν την Καλαμάτα να είναι με κάθε τρόπο παρόντες…
Χ.Ε.


Προσθήκη νέου σχολίου

CAPTCHA
Σχόλια με υβριστικό και προσβλητικό περιεχόμενο ή γραμμένα με greeklish ή δεν θα δημοσιεύονται. Συμπληρώστε τον αριθμό της εικόνας. Αυτή η ερώτηση γίνεται για να διαπιστωθεί εάν είστε άνθρωπος ή όχι και για την αποτροπή αυτοματοποιημένων υποβολών spam.

Σχετικές Ειδήσεις