«Μιλάμε για… τον τουρισμό vol.1» απόψε στην Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 07/11/2018 10:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/11/2018 10:36
H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Φάος» και η Κίνηση Πολιτών Καλαμάτα 2030 ξεκινούν τη συνεργασία τους δυναμικά με την από κοινού πραγματοποίηση ενημερωτικών/εκπαιδευτικών εκδηλώσεων με το γενικό τίτλο «Μιλάμε για…», οι οποίες θα πραγματοποιούνται στον πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού “House by Phaos”.
Σκοπός είναι μέσα από μικρές περιεκτικές εκδηλώσεις των 45-60 λεπτών να γίνεται μια προσέγγιση για θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα, τη ζωή μας, την πόλη. Οι θεματικές ενότητες που θα καλυφθούν μέσα από τις εκδηλώσεις σχετίζονται με τον πολιτισμό, τον τουρισμό, την τεχνολογία, την ενέργεια, την αγροδιατροφή, τον αγροτικό τομέα, την επιχειρηματικότητα, την προσβασιμότητα, τις υποδομές, το συγκοινωνιακό κ.ά.
Κάθε φορά μέσα από 1-2 συνοπτικές ομιλίες από ειδικούς στον κάθε τομέα θα γίνεται προσπάθεια να αναλυθούν θέματα που αφορούν όλους.
Η πρώτη εκδήλωση με ονομασία «Μιλάμε για… τον τουρισμό vol.1» θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 το απόγευμα, με ομιλίες από τους Ανδρέα Ζαγάκο και Κωνσταντίνο Ανδριανόπουλο, που θα παρουσιάσουν το «Πώς να γίνεις πρεσβευτής του τόπου σου», ενώ ο δρ. Βασίλης Πουλόπουλος θα μιλήσει για «Internet και Τεχνολογίες VS Τουριστικές Επιχειρήσεις: μία σχέση πάθους και μίσους».
Η διάρκεια της εκδήλωσης είναι 60 λεπτά.
Ελεύθερη είσοδος.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις