«Μπλόκο» στο Αιγάλεω για τους φιλάθλους της Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 28/09/2019 12:34 - Τελευταία Ενημέρωση: 28/09/2019 12:34
Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες συγκρότησης σε ΠΑΕ της Καλαμάτας

Με την άφιξη του προέδρου της Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» Γιώργου Πρασσά από την Αμερική και αφού δεν δόθηκε ούτε μια ημέρα παράταση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η σύσταση του μετοχολογίου της Μαύρης Θύελλας έγινε πράξη άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες όπως συνηθίζει να πράττει η διοίκηση σε θέματα που χρήζουν σοβαρότητας, υπευθυνότητας και σχεδιασμού για το μέλλον. Αναλυτικά η σύνθεση του νέου μετοχολογίου της ομάδας μας έχει ως εξής :
38,5% των μετοχών κάτοχος Γεώργιος Πρασσάς (Επιχειρηματίας – ιδιοκτήτης της χρηματοοικονομικής εταιρείας G.P. Financial με έδρα το Σικάγο).
38,5% των μετοχών κάτοχος Μαρία Μπουρνά (σύζυγος Χρήστου Παπαδημητρίου) (Ιδιοκτήτρια Ξενοδοχειακής Μονάδας – Ιδιοκτήτρια εταιρείας πετρελαιοειδών – Συνιδιοκτήτρια σε κατάστημα εστίασης στο Σικάγο)
13% των μετοχών κάτοχος Ιωάννης Νταόπουλος (Ιδιοκτήτης Κατασκευαστικής Εταιρείας στην Αμερική)
10% των μετοχών κάτοχος Γεώργιος Ράλλης (Δικηγόρος)
Η επόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» θα περιλαμβάνει και με την συμμετοχή του κόσμου που θα επιθυμεί μ’αυτόν τον τρόπο να γίνει κομμάτι και να δείξει την αγάπη και την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα της καρδιάς του, δηλώνοντας παρόν στις μελλοντικές εξελίξεις που προδιαγράφονται με θετικότατο πρόσημο.


«Μπλόκο» στο Αιγάλεω για τους φιλάθλους της Καλαμάτας

Η Π.Α.Ε Αιγάλεω 1931 ενημέρωσε χθες ότι: απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Π.Σ. «Η Καλαμάτα», καθώς και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League , περιόδου 2019-2020, μεταξύ των ομάδων «Π.Α.Ε. Αιγάλεω 1931 – Π.Α.Ε. Π.Σ. »Η Καλαμάτα» », ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 29-09-2019 και ώρα 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο Σταύρος Μαυροθαλασσίτης, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Ωστόσο, από χθες ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων και συνεχίζεται σήμερα από το εκδοτήριο του Δημοτικό Σταδίου Σταύρος Μαυροθαλασσίτης από τις 12.00 μέχρι και τις 20.00, ενώ αύριο η διάθεση θα από τις 10.00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
ΘΥΡΑ : 1 εως 4: 10€, ΘΥΡΑ 12: 5€, ΘΥΡΑ 3(VIP): 20€.
Σημειώνεται ότι κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα αγοράς μέχρι δύο εισιτηρίων και για την αγορά απαραίτητος είναι ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις