«Ο άντρας, η γυναίκα, η σκιά και άλλες ιστορίες για μεγάλους» από το Θέατρο Νηπιαγωγείο

Πρώτη Δημοσίευση: 25/10/2018 18:39 - Τελευταία Ενημέρωση: 25/10/2018 18:39
Με υλικό λαϊκά παραμύθια από την παγκόσμια προφορική παράδοση, η ηθοποιός Βασιλική Σαραντοπούλου παρουσιάζει μια αφηγηματική παράσταση για ενήλικο κοινό που φιλοξενείται σε σπίτια, χώρους πολιτισμού και θεατρικούς χώρους. Έπειτα από ένα χρόνο επιτυχημένων παραστάσεων στην Αθήνα (Βρυσάκι - Χώρος Τέχνης και Δράσης, Οικία Κατακουζηνού, Ιδιόμελον και αλλού), φιλοξενείται στο Θέατρο Νηπιαγωγείο στην Καλαμάτα για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Όταν ο άνθρωπος αντίκρισε τη σκιά του για πρώτη φορά...
Όταν ταξίδεψε από έρωτα μακριά, για να βρει το ωραιότερο δώρο...
Από εκεί που πας και δεν ξαναγυρνάς, μέχρι εκεί που το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ...
Αγαπημένες, γνωστές και πρωτότυπες μελωδίες, αυτοσχέδιοι ήχοι, αποσπάσματα από ποιήματα, σχολιάζουν και εμπλουτίζουν την αφήγηση φέρνοντάς τη κάθε φορά στο εδώ και το τώρα. Χωρίς ιδιαίτερα τεχνικά μέσα, σε μια οικεία, «σπιτική» ατμόσφαιρα, όπως περίπου, από πάντα, φτιάχνονται και λέγονται οι ιστορίες, άλλοτε για διασκέδαση και άλλοτε για παρηγοριά.
Η Βασιλική Σαραντοπούλου σπούδασε Υποκριτική και Θεατρολογία στο Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών στη Θεσσαλονίκη. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις των Μάνου Βακούση, Γιάννη Καλαβριανού, Νικήτα Τσακίρογλου, Μελίνας Σκούφου, Φωτεινής Μπάνου, Πέρη Μιχαηλίδη και άλλων, ενώ παράλληλα έχει εργαστεί ως αναπληρώτρια εκπαιδευτικός θεατρικής αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
 
Ημερομηνίες παραστάσεων
Από 10 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00
Διεύθυνση: Λεΐκων 24
Κρατήσεις-πληροφορίες: 6948930181
Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις