«Ο Μικρός Πρίγκιπας» στην Καλαμάτα στις 27/12 για δύο παραστάσεις

Πρώτη Δημοσίευση: 20/12/2018 08:05 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/12/2018 09:30
Το έργο «Μικρός Πρίγκιπας» από την Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι την ερχόμενη Τετάρτη, στις 12.00 το μεσημέρι και στις 5.30 το απόγευμα, στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας.
«Ο Μικρός πρίγκιπας» είναι ένα υπέροχο δημιούργημα - ένα έργο σταθμός στην παγκόσμια παιδική λογοτεχνία, γέννημα της φαντασίας του συγγραφέα.
Απλός και λιτός, σωστός στη σκέψη του βάζει σε αμηχανία τον πιλότο, όταν τον συνάντησε στην έρημο της σκέψης του, απογυμνωμένο από την ορθή σκέψη και την έλλειψη δυναμικής, να επιδιορθώνει το αεροπλάνο, για να συνεχίσει το ταξίδι του στον κόσμο των αισθήσεων και της πραγματικότητας.
Ταξιδεύει σε διάφορα αστέρια, άλλα μεγάλα, άλλα μικρά, τόσο μικρά που ο κάτοικός τους μόλις χωρούσε και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να συνομιλεί μαζί τους και τους προτείνει λύσεις στα προβλήματά τους.
Το έργο τελειώνει με την υπόδειξη του Πιλότου (συγγραφέα) πως ο Μικρός Πρίγκιπας υπάρχει κοντά μας, φτάνει να τον αποδεχτούμε και θα μας οδηγήσει στο φωτεινό μονοπάτι της ζωής.
Αρκεί να τον δούμε με τα μάτια της καρδιάς! Αρκεί να τον γνωρίσουμε! Αρκεί να καταλάβουμε πως ο Μικρός Πρίγκιπας υπάρχει μέσα μας!
 
Θεατρική Διασκευή - Σκηνοθεσία: Χρίστος Κόκκινος
Σκηνικά - Κοστούμια: Κάρολος Ρωμούσης
Χορογραφία: Βαγγελιώ Κυριαζίδου
Μουσική: Μάριος Λυμπέρης
Σκηνογραφία: Λίλιαν Πετούση
Κινησιολογία: Φρόσω Νικολοπούλου
 
Ερμηνεύουν
Μάκης Αρβανιτάκης,  Κόκκινος Χρίστος, Τζωάννας Κωνσταντίνος,
Μανώλης Κονταξάκης, Μυριόκαλη Κόγιου, Νεονάκη Δανάη &
Μύριαμ Χρονοπούλου
 
-Προπώληση: "Πνευματικό Κέντρο", βιβλιοπωλείο "Όλα Χαρτί"  και στη Μεσσήνη βιβλιοπωλείο "Βιβλιαγορά"
Προπώληση: 8 ευρώ - ταμείο 10 ευρώ / ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ
Πληροφορίες 6973.056635Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις