«Ποιός έσφαξε το παιδί;»... ρώτησε ο Δικαστής δείχνοντας το κατακρεουργημένο!

Πρώτη Δημοσίευση: 05/04/2013 22:36 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/04/2013 01:40

 
Φρίκη και αποτροπιασμός επικράτησε στο δικαστήριο
 
Της Βίκυς Βετουλάκη
 
Ένα επιφώνημα αποτροπιασμού και φρίκης κυριάρχησε σήμερα στην αίθουσα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όταν ο πρόεδρος του Δικαστηρίου κάλεσε κοντά στην Έδρα τον 24χρονο που βρισκόταν το μοιραίο απόγευμα της 29ης Νοεμβρίου 2011 στο αυτοκίνητο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ο 35χρονος Αλβανός Φελίμ Μεσάι και σφαγιάσθηκε ο 2χρονος γιος του Κέρι. Σηκώνοντας μια μεγάλη φωτογραφία με το κατακρεουργημένο παιδί, του ζήτησε να πει την αλήθεια: «Ποιος έσφαξε το παιδί;».


Ο νεαρός κατηγορούμενος υπέδειξε ως δράστη τον Αλβανό με το παρατσούκλι «Νίκος», ο οποίος έχει συλληφθεί, αλλά παραδέχεται μόνο τη δολοφονία του 35χρονου πατέρα.


Στη δική του απολογία, ο κατηγορούμενος «Νίκος» ισχυρίσθηκε πως από τη στιγμή που πυροβόλησε τον πατέρα δε θυμάται τίποτα, αλλά κατηγορηματικά δήλωσε στο Δικαστήριο πως δεν είχε μαζί του μαχαίρι.


Ανατριχιαστικές ήταν οι λεπτομέρειες με τις οποίες ο συγκεκριμένος αφηγήθηκε και τη δολοφονία του Σωτήρη Ψυχόπαιδα, σε ερημική τοποθεσία στη Μικρομάνη το 2008, στην οποία, όπως είπε, ήταν μάρτυρας και την τέλεσε το μετέπειτα θύμα από τα δικά του πλέον χέρια, Φελίμ Μεσάι. Αρκετές φορές επανέλαβε ότι ο 50χρονος, που κατηγορείται μαζί με τον καταζητούμενο δίδυμο αδελφό του ως αρχηγοί της οργάνωσης, δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία πατέρα και γιου Μεσάι, ούτε έδωσε καμία εντολή.


Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της Βίκυς Βετουλάκη με όλες τις ανατριχιαστικές απολογίες των κατηγορουμένων , στο αυριανό φύλλο του "Θάρρους" ! Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις