«Πράσινο φως» από κοινωνική λειτουργό για να έρθει το παιδί της Ρούπα στην Καλαμάτα

Πρώτη Δημοσίευση: 07/01/2017 20:22 - Τελευταία Ενημέρωση: 07/01/2017 20:23

Στοιχεία Καλαματιανού στη μια από τις 5 πλαστές ταυτότητες που βρέθηκαν στην κατοχή της

Την μητέρα και την αδελφή της Πόλας Ρούπα αλλά και το περιβάλλον που οι δυο γυναίκες ζουν εξέτασε κοινωνική λειτουργός, η οποία μετέβη στην Καλαμάτα.

Η κοινωνική λειτουργός μετέβη στην Καλαμάτα μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενέκρινε το περιβάλλον στο οποίο ζουν η μητέρα και η αδελφή της Πόλα Ρούπα οι οποίες έχουν καταθέσει αίτημα για να αναλάβουν την προσωρινή επιμέλεια του 6χρόνου αγοριού.

Ωστόσο, την τελική απόφαση για το εάν θα τους δοθεί η προσωρινή επιμέλεια θα την λάβει η εισαγγελία ανηλίκων αφού λάβει υπόψιν και την έκθεση των παιδοψυχολόγων.

Η μητέρα και η αδελφή της Πόλα Ρούπα μεταβαίνουν στην Αθήνα προκειμένου να επισκεφθούν τον εξάχρονο στο νοσοκομείο Παίδων.


ast18.jpg
(το με αριθμό ΑΑ 909682 Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας υπό στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής γεν. την 01-02-1986 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, εκδοθέν την 09-01-2005 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.)

Τις πλαστές ταυτότητες που εντοπίστηκαν στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρουπα και της 25χρονης που δήλωσε μέλος του Επαναστατικού Αγώνα έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία προσπαθώντας να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες για τη δράση των δύο γυναικών τα τελευταία χρόνια.


Ανάμεσα στα 10 πλαστά δελτία ταυτότητας από το σπίτι της Ηλιούπολης όπου συνελήφθη η Ρούπα, βρέθηκαν και πλαστά δελτία ταυτότητας ανδρών, μια τουλάχιστον εκ των οποίων είναι του Νίκου Μαζιώτη, αλλά και δύο ταυτότητες που οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ίσως τους οδηγήσουν στα 4-5 νέα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.

Συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες των ταυτοτήτων με τα στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Βασιλείου και της Χριστίνας οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι περιλαμβάνουν στοιχεία ταυτοτήτων που έχουν κλαπεί μόνο που στις φωτογραφίες δεν απεικονίζονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες τους.

Έτσι πλεόν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής ψάχνουν να βρουν αν με τις ταυτότητες αυτές έχουν νοικιαστεί γιάφκες, σπίτια, αυτοκίνητα ή γκαράζ που χρησιμοποιούσε ο Επαναστατικός Αγώνας.

πηγή: protothema.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις