«Προίκα» καυτά θέματα από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή Μεσσήνης στον Γ. Αθανασόπουλο

Πρώτη Δημοσίευση: 10/08/2019 20:02 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/08/2019 20:02
Το «μπαλάκι» στη νέα Δημοτική Αρχή και στο νέο δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Αθανασόπουλο, «πέταξε» η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, σε δύο σημαντικά θέματα στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.  
Αρχικά είναι ο δρόμος Καλαμάτα – Ριζόμυλος, καθώς μετά το «κρυφτό» επιτέλους το υπουργείο αποφάσισε να στείλει τη μελέτη, και πλέον το «καυτό» θέμα βρίσκεται στα χέρα του νέου δημάρχου. Ο ίδιος έχει κάθε δίκιο από την πλευρά του να μιλά για σημαντική «καθυστέρηση», καθώς η μελέτη που έφθασε έχει προχωρήσει αρκετά και στη διαδικασία υλοποίησης, με το Δήμο να παραμένει όλο αυτό το διάστημα στο «σκοτάδι» παρά τις επανειλημμένες αναφορές τόσο του Στάθη Αναστασόπουλου όσο και μετέπειτα του Γιώργου Αθανασόπουλου, που ζητούσαν ενημέρωση όλο αυτό το διάστημα.  
Το δεύτερο θέμα που πήρε «προίκα» ο Γιώργος Αθανασόπουλος είναι τα επιπλέον 180 χιλ. ευρώ που πρέπει να βρει για να ολοκληρωθεί η ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου Μεσσήνης.  
Υπενθυμίζουμε ότι σ’ αυτό το θέμα η αντιπολίτευση είχε ασκήσει δριμεία κριτική για το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή είχε καταφύγει στη λύση του «δανείου» από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ η απερχόμενη Δημοτική Αρχή το είχε αναγάγει σε έργο «σημαία», χωρίς τελικά να καταφέρει να το ολοκληρώσει. 
Κ. Γαζ. Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις