«Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό» στην αγορά της Κυπαρισσίας

Πρώτη Δημοσίευση: 12/11/2019 10:11 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/11/2019 10:11
Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής και Αναπτυξιακής Παιδιατρικής Ιατρικής του Ινστιτούτου της Υγείας του Παιδιού και στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Προαγωγής του Μητρικού Θηλασμού "ΑΛΚΥΟΝΗΣ", ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργανώνει δράση με θέμα «Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό» στην αγορά της Κυπαρισσίας.
Η συγκεκριμένη δράση έχει ως σκοπό τη δημιουργία συνθηκών που επιτρέπουν και προάγουν το Μητρικό Θηλασμό σε εμπορικά καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις, ενώ ήδη ξεκινά και σε άλλες πόλεις της χώρας ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των ιδιοκτητών καταστημάτων και άλλων επιχειρήσεων σχετικά με τη σπουδαιότητα του μητρικού θηλασμού ως εθνικό, κοινωνικό, τουριστικό και οικονομικό κεφάλαιο.
Τα καταστήματα το οποία μπορούν να ενταχθούν είναι καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, κομμωτήρια, αρτοποιεία, φαρμακεία, ιατρεία, καταστήματα ηλεκτρονικών, ηλεκτρικών και οικιακών ειδών, ένδυσης και υπόδησης , βιβλιοπωλεία, ιατρεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα κ.ο.κ.
Οι επιχειρήσεις που θα δηλώσουν φιλικές προς το θηλασμό θα φέρουν ειδικό σήμα και θα καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα της "ΑΛΚΥΟΝΗΣ" ώστε να διευκολύνεται η αναζήτησή τους, ενώ επίσης θα προωθείται η επωνυμία τους σε προωθητικές ενέργειες στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέσω της "ΑΛΚΥΟΝΗΣ" και θα υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής τους σε ημερίδες κ.τ.λ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, κυρίως οι επισκέπτες του εξωτερικού, έχουν στα κριτήρια αναζήτησης των τόπων που θα επισκεφτούν τέτοιου είδους παροχές.
Η συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση είναι δωρεάν, ενώ δεν είναι δεσμευτική προς τους συμμετέχοντες.
Όποια επιχείρηση επιθυμεί να συμμετάσχει, μπορεί να αποστείλει εισερχόμενο μήνυμα (inbox)  στη σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας στο Facebook, μέχρι και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, με την ένδειξη «Σημεία Φιλικά στο Μητρικό Θηλασμό» αναγράφοντας παράλληλα τα εξής τέσσερα (4) στοιχεία:
1) Επωνυμία καταστήματος ή επιχείρησης
2) Όνομα υπεύθυνου καταστήματος ή επιχείρησης
3) Διεύθυνση Καταστήματος: (οδός, αριθμός, Τ.Κ., Δήμος, πόλη, Περιφέρεια)
4) Τηλέφωνα επικοινωνίας: (σταθερό – κινητό).
Για πρόσθετες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα παρακάτω τηλέφωνα:
-Τερζής Δημήτρης: 6970 015 033
-Ελένη Κουρέτα: 6937 237 231
-Κωνσταντίνος Γκότσης: 6974 338 713.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις