«Στο περίμενε» για Τσακώνα, συμμαχία για την Ολυμπία

Πρώτη Δημοσίευση: 12/12/2012 01:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/12/2012 01:11

 

 

Μετά από ένα ατελείωτο «πέρα- δώθε», λόγω και της απεργίας των δικαστικών, συνεδρίασε, τελικά, χθες το Ελεγκτικό Συνέδριο, προκειμένου να εξετάσει την προσφυγή του υπουργείου κατά προηγούμενης απόφασής του που αφορά στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου «Παραδείσια-Τσακώνα». Η απόφαση αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

 


Στο μεταξύ, το λεγόμενο «παμμεσσηνιακό μέτωπο»… πνίγηκε σε μια κουταλιά νερό. Από την ημέρα που συνεδρίασε μέχρι χθες αρκέστηκε μόνο να στείλει στον αρμόδιο υπουργό Κ. Χατζηδάκη μια επιστολή ΓΙΑ ΤΗΝ Ολυμπία Οδό. Επειδή, όμως, ο χρόνος κυλά σε βάρος μας, αποφάσισε να μας δώσει… χέρι βοηθείας η Ηλεία. Έτσι, το ερχόμενο Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Παν. Νίκας θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στην Αρχαία Ολυμπία  μετά από πρόσκληση των Ηλείων...
 

 

Διαβάστε αναλυτικά και για τα δυο "μέτωπα" το σημερινό φύλλο του "Θάρρους"Σχόλια

Το Σαββατοκύριακο κατέβηκα στα Φιλιατρά για να μαζέψω το λάδι της χρονιάς. Πήρα λοιπόν στην επιστροφή και 6 ντενεκέδες λάδι και επέστρεψα στην Αθήνα. Βλαστήμισα την ώρα και τη στιγμή όταν πέρναγα φορτωμένος με βροχή από τα Παραδείσια. Ένας δρόμος έτοιμος μετά από 12 χρόνια και περιμένουμε μήνα-μήνα από την Άνοιξη πότε θα παραδοθεί στη κυκλοφορία. Είμαστε και μεις όμως καραγκιόζηδες με αυτούς που ψηφίζαμε τόσα χρόνια. Μήπως μας χρειάζεται λίγο μία Μέρκελ; Στην επαρχία η διαπλοκή είναι εντονότερη γιατί οι πελατειακές σχέσεις με τους τοπικούς άρχοντες είναι ιδιαίτερα στενές. Εκείνο που πρέπει να γίνει τώρα είναι με το τσαμπουκά να ανοίξουμε το δρόμο σε περίπτωση κωλυσιεργείας, πριν τα Χριστούγεννα για να μη θρηνήσουμε θύματα λόγω και της κατολίσθησης στο Δερβένι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις