«Σφοδρή» επίθεση Αθανασόπουλου σε Τσώνη για τη μετακίνηση αυτοδιοικητικών που έμεινε χωρίς απάντηση!

Πρώτη Δημοσίευση: 12/07/2018 19:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 12/07/2018 19:43
Ζητώντας το λόγο ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, Γιώργος Αθανασόπουλος, κατά τη  διάρκεια των τοποθετήσεων – ερωτήσεων, πριν από τη συζήτηση των προγραμματισμένων θεμάτων, εξαπέλυσε «σφοδρή» επίθεση κατά του δημάρχου Γιώργου Τσώνη.
Αφορμή ήταν η πρόσφατη «μετακίνηση» των αυτοδιοικητικών που εκλέχθηκαν με τους συνδυασμούς του Στάθη Αναστασόπουλου και του Δημήτρη Σαμπαζιώτη στην παράταξη της Δημοτικής Αρχής.
Ο κ. Αθανασόπουλος «κατακεραύνωσε» αυτές τις πρακτικές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι κλονίζουν την αξιοπιστία της αυτοδιοίκησης και δημιουργούν βαθύ ρήγμα μεταξύ της σχέσης των πολιτών και των αυτοδιοικητικών. Άφησε, δε, αιχμές λέγοντας ότι πιθανώς κάποιοι πρόεδροι να πιέστηκαν για να δώσουν λύση σε προβλήματα των κοινοτήτων τους…
Κλείνοντας, ζήτησε από το Δημοτικό Συμβούλιο να υψώσει έναν τοίχο αξιοπρέπειας ενάντια σε όλες αυτές τις ανήθικες πρακτικές.
Παρά τη σφοδρότητα και τους βαρείς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας κατά την τοποθέτησή του, ουδείς από τη Δημοτική Αρχή, ούτε ο δήμαρχος Γιώργος Τσώνης, απάντησαν…
Κ. Γαζ.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις