Άγρια κόντρα Κούγια- Παπαδημητρίου λίγο μετά την κλήρωση της Καλαμάτας με τη Λάρισα

Πρώτη Δημοσίευση: 16/10/2019 20:38 - Τελευταία Ενημέρωση: 16/10/2019 20:51
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου η Καλαμάτα κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα της Λάρισας σε διπλό αγώνα.
Όταν, λοιπόν, έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης, άρχισε ένας πόλεμος δηλώσεων μεταξύ του αντιπροέδρου της Καλαμάτας Χρήστου Παπαδημητρίου και του προέδρου της Λάρισας Αλέξη Κούγια.
Ειδικότερα ο κ. Παπαδημητρίου ρωτήθηκε πριν από την κλήρωση από την ιστοσελίδα sportstonoto.gr με ποια ομάδα έβλεπε ότι θα κληρωθεί η Καλαμάτα, με τον αντιπρόεδρο, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, να απαντά: «Βλέπω και θέλω ως αντίπαλο της Μαύρης Θύελλας τη Λάρισα και τον Αλέξη Κούγια».
Αυτή η δήλωση ήταν που προκάλεσε το θυμό του Αλέξη Κούγια και έτσι σήμερα το απόγευμα εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής:

«Προσωπική δήλωση κ. Αλέξη Κούγια - ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ
Πληροφορήθηκα πριν από λίγη ώρα ευρισκόμενος σε πολύ σοβαρό δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη, ότι ο εργοδηγός του Μελισσανίδη, πρώην “περίεργος” υπάλληλος του ΣΔΟΕ, παρών για συμπαράσταση σε δίκες υπαλλήλων του ΣΔΟΕ που κατηγορήθηκαν στο παρελθόν για δωροδοκία, τους οποίους υπερασπίστηκα, και σημερινός αντιπρόεδρος της ιστορικής Καλαμάτας (έμαθα ότι βρίσκεται εκεί μετά τους Αγίους Αναργύρους και τον Διαγόρα των πολλών στημένων από το συνάδελφό μου κ. Ράλλη και ότι τον πήγε εκεί ο Γιάννης ο Παπαδόπουλος) έκανε δηλώσεις, φαντάζομαι κατ’ εντολή του αφεντικού του, περί του ότι ήθελε (αλήθεια, ποια είναι αυτή πορδή του ποδοσφαίρου που εκφράζει προσωπικά "θέλω", αφού άλλος κάνει κουμάντο;) σαν αντίπαλο την ομάδα μου την ΑΕΛ και ότι θα μας ξεβρακώσει από την Τρίπολη.
Θα του δώσω μια συμβουλή: Πρώτον να φτάνει μέχρι εκεί που φτάνει ο ίσκιος του, δηλαδή τη θέση του εργοδηγού, και να μην ασχολείται με άλλα μεγέθη και δεύτερον να προσέχει τα μεγάλα λόγια, γιατί στα ποδοσφαιρικά γήπεδα δεν παίζουν οι εργοδηγοί, ούτε τα αφεντικά τους, αλλά οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές.
Εάν η Καλαμάτα μπορέσει να κερδίσει και να αποκλείσει την ΑΕΛ, θα στεναχωρηθώ, αλλά θα τους χειροκροτήσω.
Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν θα κατέβω την ημέρα του αγώνα στην Καλαμάτα.
Μετά την πρώτη συζήτηση στην Καλαμάτα θα τα πούμε στη ρεβάνς στη Λάρισα, όπου, όπως γνωρίζουμε όλοι, εμείς δεν ξεβρακώνουμε, αλλά φιλοξενούμε».

Ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας δεν άφησε αναπάντητη την παραπάνω ανακοίνωση και δήλωσε στην ίδια ιστοσελίδα: «Δεν έχω κάνει ποτέ το λάθος στη ζωή μου να λογομαχώ με ανθρώπους που δε σέβομαι την άποψή τους και τους ίδιους, αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για αυτό το φαινόμενο. Τον κοντούλη γυρολόγο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που κάνει καριέρα με το ψευδώνυμο “Αλέκος”, διασκεδαστής ηθοποιός πλέον όλης της Ελλάδας (αφού δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά) συνεχίζει να προκαλεί προκειμένου να γίνει αρεστός στα παλιά και νέα αφεντικά του…
Σε κάθε περίπτωση αυτό που του λέμε σαν Καλαμάτα, αλλά και εγώ προσωπικά, είναι ότι τιμάμε την ομάδα της ΑΕΛ με τη μεγάλη ιστορία, όχι τον ίδιο, και ότι η φιλοξενία μας θα είναι άψογη. Ειδικά μάλιστα για εκείνον θα απαγορεύσουμε στις γυναίκες να φοράνε τακούνια…
Θα σε δω στο πλοίο! Θα είμαι από την πλευρά της θάλασσας!
Χρήστος Παπαδημητρίου».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις