Άνοιξε τις πύλες της η 8η Ανθοκομική Δήμου Καλαμάτας

Πρώτη Δημοσίευση: 11/05/2019 08:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 18/05/2019 14:44
Ξεκίνησε χθες η 8η Ανθοκομική Δήμου Καλαμάτας και θα λειτουργήσει στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων έως 19 Μαΐου. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν σήμερα και ώρα 20:00, στο χώρο μπροστά στο αναψυκτήριο. Φέτος, στο επίκεντρο θα βρεθούν η μελισσοκομία, τα μελισσοκομικά φυτά και οι κίνδυνοι μείωσης των μελισσοσμηνών.
Θα μετάσχουν 9 φυτωριούχοι, παραγωγοί ανθοκομικών και λαχανοκομικών ειδών. Το κοινό θα μπορέσει να δει από κοντά καλλωπιστικά φυτά (δένδρα, θάμνους, πολυετή, κονδυλώδη, βολβώδη, ετήσια ανθόφυτα), οπωροφόρα φυτά, φυντάνια λαχανοκομικών, γλαστρικά (πλαστικά και κεραμικά), φυτοχώματα, σπόρους φυτών.
Ώρες λειτουργίας: Από 9:00 έως 14:00 και από 18:00 έως 23:00, με ελεύθερη είσοδο.
Παράλληλες εκδηλώσεις:
•Διάφορες εκδηλώσεις συλλόγων χρηστών βαγονιών και συλλόγων εθελοντών, ενημέρωση δημοτών για τις δράσεις τους και επίδειξη των βαγονιών που τους έχουν παραχωρηθεί από το Δήμο
•Μουσικές παραστάσεις
•Περίπτερο της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών του Δήμου Καλαμάτας
•Περίπτερα Φορέων
•Διαλέξεις για θέματα γεωτεχνικού ενδιαφέροντος
•Εκπαιδευτικά προγράμματα, δραστηριότητες, βιωματικά και εικαστικά εργαστήρια τα πρωινά σε μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το Δήμο και Φορείς.

Τελετή λήξης 8ης Ανθοκομικής Καλαμάτας
Κυριακή 19/05 - 8.30 μ.μ.
στο χώρο του πατινάζ στο Πάρκο Σιδηροδρόμων
 
1. Σχόλη χορού  Vive Bailando
Έναρξη προγράμματος με την ομάδα κατηγορίας της V.L.K που θα χορέψει πρώτα hip-hop. Έπειτα το ζευγάρι Latin που θα χορέψει 3dance.
Επιπλέον η ομάδα Latin της κατηγορίας junior και το όνομα της Can-can. Στη συνέχεια μια κοπέλα που θα χορέψει σύγχρονο. Στο κλείσιμο του προγράμματος η μεγάλη ομάδα της σχόλης που θα
Χορέψει κι αύτη hip-hop mega crew με ονομασία boulevard.
 
2.Το πρόγραμμα θα πλαισιωθεί με έντεχνη ποιοτική μουσική, σιγοτραγουδώντας μαζί γνωστά αγαπημένα τραγούδια που θα ταξιδέψουν την ψύχη και το νου μας.
(Διάρκεια προγράμματος μια ώρα με μιάμιση).
Στη φωνή Κωνσταντίνα Θεοδωροπούλου .
Στα πλήκτρα και φωνή Γιάννης Καλογερόπουλος.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις