Άριστο το κλίμα της «μελανόλευκης» προετοιμασίας στο Πήλιο

Πρώτη Δημοσίευση: 06/08/2019 10:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 06/08/2019 10:31
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η προετοιμασία της Καλαμάτας στο Πήλιο, όπου ταξίδεψε η αποστολή της τοπικής μας ομάδας, αναχωρώντας από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα νωρίς το πρωί της περασμένης Παρασκευής 2 Αυγούστου.
Και όσο κυλούν οι μέρες όλα δείχνουν να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο όσον αφορά και στην επικοινωνία των παικτών που δημιουργούν έτσι τις προϋποθέσεις για να οικοδομήσουν το κλίμα που θα τους κάνει να έρθουν πιο κοντά αλλά και να αποκτήσουν την αγωνιστική ταυτότητα που είναι και το ζητούμενο μέσα σε αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών στο βουνό.
Οι συνθήκες δουλειάς σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τεχνικού επιτελείου είναι άψογες και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μέσα από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις για να πείσουν τον προπονητή τους Βασίλη Βούζα για την ορθότητα των επιλογών του.
Οι κτηριακές εγκαταστάσεις του ορμητηρίου των μελανολεύκων, ‘’Manthos Hotel’’ and spa, παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους και οι άνθρωποι του ξενοδοχείου με την ευγένεια που τους διακατέχει προσπαθούν να κάνουν το παν για να μην λείψει τίποτα στην ομάδα μας.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν ενώ το πρώτο φιλικό έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη το απόγευμα με τη Κ19 του Γ.Π.Σ.Βόλος.
Κατά τη χθεσινή 3η ημέρα πάντως ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος αφού στην πρωινή προπόνηση υπήρχε καταρρακτώδη βροχή που δυσκόλεψε το έργο και των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου με αποτέλεσμα να υπάρχουν και οι σχετικές μουρμούρες και πειράγματα μεταξύ τους. Τέτοιου είδους φαινόμενα είναι στο πρόγραμμα στις προετοιμασίες των ομάδων και έτσι δεν αποτελούν έκπληξη που μπορεί να αλλοιώσουν τον συνηθισμένο προγραμματισμό, έτσι όσο περνούσε η ώρα περνούσαν απαρατήρητα τα καιρικά φαινόμενο και υπήρξε η απαραίτητη προσήλωση στις προπονητικές οδηγίες.
Παρ’ όλα αυτά η όρεξη, το πάθος και η θέληση όλων είναι σε υψηλά επίπεδα για να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα και η προετοιμασία να προχωράει με θετικό πρόσημο και ακριβώς έτσι όπως έχει προγραμματιστεί.
Ο πλουραλισμός στο ασκησιολόγιο από τους προπονητές, ο ειδικός σχεδιασμός και η προσήλωση ώστε όλα να γίνονται με την ακρίβεια που απαιτείται κάνουν τα πράγματα ευκολότερα και δίνουν το αποτέλεσμα που αργότερα θα διαμορφώσει την θετική εξέλιξη των πραγμάτων για την επίτευξη του τελικού στόχου που δεν είναι άλλος από την πρωτιά και την άνοδο!Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις