Έγινε ο διαγωνισμός για το έργο του Βιολογικού - Τέσσερις εταιρείες κατέθεσαν προσφορά

Πρώτη Δημοσίευση: 20/11/2012 18:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 20/11/2012 18:31

Μετά από δύο συνεχείς αναβολές το προηγούμενο διάστημα, λόγω κινητοποιήσεων των μηχανικών, πραγματοποιήθηκε, τελικά, χθες το πρωί στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, ο διαγωνισμός του έργου της αναβάθμισης και επέκτασης του Βιολογικού Καθαρισμού Καλαμάτας, το οποίο αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στην περαιτέρω βελτίωσή του. Ο προϋπολογισμός του έργου, που έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, ανέρχεται στα 4.265.000 ευρώ.
Το έργο θα γίνει με το σύστημα μελέτη-κατασκευή και οι εταιρίες που κατέθεσαν προσφορές είναι οι: Μεσόγειος Α.Ε., ΕΓΝΩΝ ΑΤΕ, ENVITEC Α.Δ. και Ν.&Κ. Γκολιόπουλος ΑΤΕ.

Η διαδικασία ανάδειξης του αναδόχου θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην πρώτη θα εξεταστούν οι τεχνικές προσφορές και στη δεύτερη θα ανοίξουν οι οικονομικές προσφορές. Η εταιρία με την καλύτερη τεχνική πρόταση και την πιο οικονομικά συμφέρουσα προσφορά θα πάρει το έργο.
Σύμφωνα με τη διακήρυξη, ο ανάδοχος θα αναλάβει την εκπόνηση της οριστικής μελέτης, της μελέτης εφαρμογής και κάθε είδους συμπληρωματικής μελέτης και έρευνας, θα κατασκευάσει τα έργα Πολιτικού Μηχανικού, θα προμηθευτεί και θα εγκαταστήσει όλο τον ηλεκτρολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και θα θέσει σε λειτουργία τη μονάδα, την οποία θα συντηρεί για έξι μήνες.
Η επέκταση-αναβάθμιση του Βιολογικού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί σε δώδεκα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Α.Π.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις