Έκλεβε ρεύμα από φανάρια της Ε.Ο. Πύργου-Κυπαρισσίας

Πρώτη Δημοσίευση: 05/09/2019 15:06 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/09/2019 15:07
Τα φανάρια στη Εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο κέντρο της Ζαχάρως είναι εκτός λειτουργίας, εδώ και ημέρες. Ο λόγος είναι ότι κάποιος επιτήδειος κάτοικος της περιοχής έκλεβε ρεύμα από τους φωτεινούς σηματοδότες.
Η ΔΕΗ ανακάλυψε τη ρευματοκλοπή τυχαία, εξαιτίας ενός βραχυκυκλώματος. Μετά την ανακάλυψη, η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού διέκοψε την παροχή ρεύματος σε ολόκληρη τη γραμμή που ηλεκτροδοτούσε τα φανάρια.
Έκτοτε, σύμφωνα με τον ιστότοπο patrisnews.com, οι φωτεινοί σηματοδότες παραμένουν εκτός λειτουργίας. Όπως είναι φυσικό, δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία οχημάτων και στη διέλευση πεζών.
Πρόκειται για κεντρικό σημείο της πόλης της Ζαχάρως, γεγονός που αυξάνει το ενδεχόμενο ακόμη και για σοβαρούς τραυματισμούς από τυχόν τροχαία ατυχήματα, λόγω της κυκλοφοριακής δυσλειτουργίας.
Από την πλευρά της δημοτικής αρχής της περιοχής τονίστηκε πως η αρμόδια υπηρεσία, η ΔΕΣΕ Πατρών στη συγκεκριμένη περίπτωση, έχει εξαρχής ενημερωθεί.
Εντός των προσεχών ημερών, το σύστημα των φαναριών θα επαναλειτουργήσει, αφού πρώτα πιστοποιηθεί ξανά, μετά το φαινόμενο της ρευματοκλοπής.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις