Έκοψε πίτα στα Αρφαρά η δημοτική τοπική οργάνωση Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας

Πρώτη Δημοσίευση: 10/01/2019 11:40 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/01/2019 11:40
 
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Καλαμάτας της Νέας Δημοκρατίας έκοψαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία των τομεαρχών, προχθές βράδυ στο Αρφαρά.
Παίρνοντας το λόγο η πρόεδρος Άντζελα Σκλήκα, αφού ευχήθηκε στο σύνολο των μελών Καλή κι Ευλογημένη Χρονιά, ανέπτυξε σύντομα τους στόχους της τοπικής οργάνωσης για το νέο έτος:
«Είναι γνωστό ότι το 2019 αποτελεί ένα εκλογικό έτος με τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις, κατά το οποίο όλα τα στελέχη της παράταξης θα κληθούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να επιτευχθούν νίκες παντού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα οργανωτικά ζητήματα, εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά και στην εκλογική ετοιμότητα της οργάνωσης για οποιοδήποτε ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών. Οι τομείς κινητοποίησης, εκλογικών αντιπροσώπων και ετεροδημοτών βρίσκονται ήδη σε δράση και ενεργοποίηση. Σε διαρκή επικοινωνία με τη γραμματεία οργανωτικού προγραμματίζονται στοχευμένες ενέργειες, έτσι ώστε να μεταφερθεί το μήνυμα για πολιτική αλλαγή του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη έως και τον τελευταίο πολίτη της περιοχής μας. Καλό αγώνα! Νίκες παντού!».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις