Έναρξη λειτουργίας εκθετηρίου καρναβαλικών στολών

Πρώτη Δημοσίευση: 30/01/2019 09:12 - Τελευταία Ενημέρωση: 30/01/2019 09:12
Με ένα μεγάλο πάρτυ την περασμένη Παρασκευή στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του το εκθετήριο των στολών για το 7ο Καλαματιανό Καρναβάλι.
Ακολούθησαν κληρώσεις για την θέση που θα πάρει το κάθε γκρουπ στο εκθετήριο και τη συμμετοχή τους στα διάφορα παιχνίδια, ενώ προβλήθηκε για πρώτη φορά το βίντεο για τις εκδηλώσεις του καρναβαλιού.
Στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου λειτουργούσε μπουφές με εδέσματα και αναψυκτικά. Τη μουσική επιμέλεια είχε αναλάβει ο Δημήτρης Γιαννακέας, ενώ την παρουσίαση ο Παναγιώτης Δραγκιώτης.
Μέχρι τώρα 22 γκρουπ έχουν δηλώσει συμμετοχή από τα οποία τα 4 είναι Δημοτικά Σχολεία και τα 2 είναι ΚΔΑΠ του Δήμου. Το γραφείο λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο, με το εξής ωράριο: 11.00 έως 14.00 και 18.00 έως 21.00 και βρίσκεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στον ημιώροφο, με πρόσβαση απευθείας από την οδό Αριστομένους.
Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή ενός γκρουπ στο καρναβάλι, μπορούν να επικοινωνήσουν με το γραφείο της Καρναβαλικής Επιτροπής στο τηλ. 2721 181030, να αποστείλουν mail στη διεύθυνση [email protected] ή να καταθέσουν την αίτησή τους μέσω της ιστοσελίδας www.kalamatianokarnavali.gr .
Επόμενη μεγάλη εκδήλωση η τελετή έναρξης στις 16 Φεβρουαρίου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας με παρουσιάστρια τη Φωτεινή Ψυχίδου και τους REC επί σκηνής.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις