Ένωση Μεσσηνίας: Υποδοχή αντιπροσωπείας στελεχών της Γερμανικής Πρεσβείας με πρωτοβουλία Γ. Λαμπρόπουλου

Πρώτη Δημοσίευση: 10/10/2019 17:50 - Τελευταία Ενημέρωση: 10/10/2019 17:50
Υποδοχή στο εργοστάσιο στη Θουρία αντιπροσωπείας υψηλόβαθμων στελεχών της Γερμανικής Πρεσβείας με πρωτοβουλία Γ. Λαμπρόπουλου έγινε χθες από την Ένωση Μεσσηνίας.
Όπως αναφέρεται σχετικά: «Υποδεχτήκαμε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας στη Θουρία αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων στελεχών της Γερμανικής Πρεσβείας με πρωτοβουλία του βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλου!
Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους αποθήκευσης, τυποποίησης και συσκευασίας. Στη συνέχεια τα στελέχη, παρουσία του βουλευτή, είχαν τη χαρά να απολαύσουν γευσιγνωσία ελαιολάδου και ελιών! Ενημερώθηκαν για τα συστήματα πιστοποίησης και διασφάλισης ποιότητας, καθώς και παρουσιάστηκαν στατιστικά στοιχεία εξαγωγών και σημαντικά στοιχεία της γεωγραφίας της περιοχής και των χαρακτηριστικών των προϊόντων.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επέδειξαν για το πρωτοποριακό εγχείρημα σύμπραξης συνεταιριστικού με ιδιωτικό τομέα με αφορμή τη στρατηγική συνεργασία μας με την Κωνσταντόπουλος ΑΕ, που με τόση θέρμη είχε υποστηρίξει εξαρχής ο κ. Λαμπρόπουλος! Αλλά και για την τυποποίηση στην οποία προχωρά ο Συνεταιρισμός Μαύρης Κορινθιακής Σταφίδας στα σήματά του! Δώσαμε ραντεβού τους επόμενους μήνες με σκοπό την εμβάθυνση της συνεργασίας μας!  
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το βουλευτή Μεσσηνίας, Γιάννη Λαμπρόπουλο, για αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία, που λειτουργεί καταλυτικά στην αναγκαία δικτύωση για την προώθηση των μεσσηνιακών προϊόντων!».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις