Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας: Να μην εξελιχθεί ο Τουρισμός στον πρώτο στόχο του πεδίου βολής

Πρώτη Δημοσίευση: 13/12/2018 10:31 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/12/2018 15:02
Στην Ελλάδα της παραδοξότητας και των αντιθέσεων φαίνεται ότι κάποιοι στην κεντρική διοίκηση είτε δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο Τουρισμός αποτελεί το μοναδικό πλέον πυλώνα στήριξης της Εθνικής Οικονομίας είτε σκοπίμως το αγνοούν.
Διαφορετικά, δεν μπορεί να εξηγηθεί η απόφαση για την επαναλειτουργία του πεδίου Βολής Σχίζας, έξω από τη Φοινικούντα, σε ένα σημείο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους με σημαντικά οικολογικά στοιχεία που προσελκύουν κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες.
Η συγκεκριμένη, εντελώς ασυμβίβαστη με την τουριστική ανάπτυξη της  Μεσηνίας, απόφαση δυναμιτίζει τις πολυετείς προσπάθειες όλων μας για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής, ενώ προκαλεί ανάσχεση της αξιοποίησης και αναβάθμισης του διεθνούς αεροδρομίου Καλαμάτας που έχει εξελιχθεί σε σημαντικό σταθμό εισόδου για όλη την Πελοπόννησο.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα επικρατήσουν ωριμότερες σκέψεις και θα αναζητηθούν εναλλακτικές προτάσεις και λύσεις, ώστε, τελικά, ο Τουρισμός της Μεσσηνίας να μην εξελιχθεί στον πρώτο στόχο του πεδίου βολής.Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις