Έρχεται (;) το Rally Acropolis και στη Μεσσηνία

Πρώτη Δημοσίευση: 13/01/2013 09:44 - Τελευταία Ενημέρωση: 13/01/2013 10:49

 

Ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης συγκάλεσε την περασμένη Πέμπτη στην Κόρινθο σύσκεψη των δημάρχων της Βόρειας Πελοποννήσου με θέμα το Rally Acropolis 2013.

 


Ο κ. Τατούλης θεωρεί ότι το συγκεκριμένο ράλι είναι παγκόσμια διοργάνωση που φέρνει δημοσιότητα και τουρισμό στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό η Πελοπόννησος θέλει να αναβαθμιστεί η διοργάνωση και να πάρει έντονο πελοποννησιακό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει σωστή οργάνωση και συμφωνία με τους διοργανωτές του αγώνα, προκειμένου να μετατοπιστεί το κέντρο βάρους στην περιφέρεια της Πελοποννήσου.

 


Στη σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Κορίνθου ακούστηκαν πολύ σημαντικά πράγματα. Όλοι συμφώνησαν στην πρόταση Τατούλη και δήλωσαν αποφασισμένοι να δώσουν υποδομές και χρήματα, για να μεταφερθεί στους Νομούς Κορινθίας και Αργολίδας το κύριο ενδιαφέρον του αγωνιστικού τμήματος του Rally Acropolis 2013. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στόχος του Τατούλη είναι το Ακρόπολις να φτάσει σε όλους τους νομούς της περιφέρειας, ακόμα και στη Μεσσηνία!Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις