Ήρθε ο Βούζας -αυτοψία και εκτεταμένα έργα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Πρώτη Δημοσίευση: 05/07/2019 08:35 - Τελευταία Ενημέρωση: 05/07/2019 08:51
Στην Καλαμάτα βρίσκεται από χθες ο νέος προπονητής της ομάδας Βασίλης Βούζας, με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Χριστοφιλέα, ενώ τους υποδέχθηκε το τρίτο μέλος του τιμ, ο Φιλιατρινός προπονητής τερματοφυλάκων, Σωτήρης Λυμπερόπουλος.
Μαζί με τον αντιπρόεδρο Χρήστο Παπαδημητρίου, τον υπεύθυνο μάρκετινγκ Κώστα Παπασταμάτη, και παρόντα το μέλος του ΔΣ Γιώργο Ράλλη επιθεώρησαν το γήπεδο του Μεσσηνιακού και άλλες εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα κατά την προετοιμασία της.
Ειδικά για το γήπεδο του ΜΓΣ, επίσημη έδρα των «μελανόλευκων» και στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα γίνουν εκτεταμένες βελτιωτικές εργασίες, που έχουν ανατεθεί στην κατασκευαστική εταιρεία ERMONASSA SA, με τον γενικό διευθυντή Αλέξανδρο Μεταξά και τον αρχιτέκτονα Νίκο Μαυρίδη να έχουν μια πρώτη αναγνωριστική αυτοψία στο χώρο.

Τριετής χορηγία της Capelli Sports! 
Μια μια οι κινήσεις της νέας διοίκησης της Καλαμάτας αποδεικνύουν ότι κάτι έχει πραγματικά αλλάξει στην ομάδα. Σε αυτή την κατεύθυνση και η συνεργασία με την εταιρεία που αναλαμβάνει να ντύσει την τοπική μας ομάδα:
«Η ομάδα μας Π.Σ. “Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας  με την αμερικανική εταιρία αθλητικού ιματισμού, “Capelli Sports”, προκειμένου να μας παρέχει δωρεάν ένδυση για τα επόμενα-τουλάχιστον- τρία χρόνια. Ένα deal που σηματοδοτεί μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα για τον σύλλογο και το brand name που εκφράζει .
Η έναρξη της συμφωνίας τίθεται σε ισχύ από την 1η Ιουλίου 2019».Προσθήκη νέου σχολίου

Σχετικές Ειδήσεις